julek64 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane 1.9 dCi 2002r. przejściówka w starej budzie. Mam pytanie: czy wyszła jakakolwiek książka dotycząca napraw i obsługi tego samochodu z tym silnikiem. Bardzo proszę o pomoc a jeśli ktoś ma link skąd można ściągnąć takowe instrukcjie itp. proszę o kontakt. Nadmieniam, że przejżałem to forum i nic takiego nie znalazłem!!! (być może jestem za stary na takie rzeczy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Tak. Poszukaj na serwerze klubowym, namiary znajdziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Coś słabo przeglądałeś ;-) - Zerkniej do ogólnego i tam (instrukcje) masz podane gdzie i co znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek64 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 owszem sa instrukcje ale nie oto mi chodzilo. szukam ksiazki z typu AUTO "obsługa i naprawa" do megane 1.9 dCi.co coś znajdę to benzyna albo dti, a miedzy dci a dti roznica jest nieprawdaz?? roznia sie takze instalacja elekrtyczna. ostatnio siadla mi wiazka i nie bylo komu w Lublinie tego naprawic. co ktory uslyszy dci to rozklada rece, dlatego szukam ksiazek z opisem napraw do silnika 1.9 dCi. serwis naprawil po 3 dniach w kolejce i duzej kasie. dlatego jesli wiecie gdzie cos takiego jest to prosze o konkretne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi