Awex23 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam serdecznie. Posiadam Megane II phII 1,9 z 2006 roku i pomimo kilkunastu roznych prob uruchomienia tybu testowego komputera (zgodnie z kilkoma instrukcjami z forum) nie udalo mi sie go uruchomic i stad mam pytanie czy komus udalo sie uruchomic ten tryb (i jak) w Megane II phII. Oryginalnie samochod mial wersje francuska oprogramowania ale zmienilem ja na wersje polska w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
folt Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam, Mam idenyczny problem z wejściem w tryb testowy. (Megane 2 GT 1.5 dCi 2006 rok produkcji, oprogramowanie z komunikatami w jezyku polskim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Robiliście tak?: 1. wrzuć np jedynkę 2. wsadź kartę do czytnika 3. naciśnij hamulec nożny i trzymaj 4. wciśnij i trzymaj guzik zmiany funkcji jaką wyświetla komputer 5. wciśnij "Start/Stop" 6. puszczasz wszystko, zegary szaleją :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
folt Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Po zastosowaniu w/w procedury na wyświetlaczu pojawia się "USTAW N" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 To spróbuj tak na biegu jałowym (Luz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
folt Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 [Cięcie] Wtedy uruchomi się silnik i nic nowego nie zdarzy się oprócz skasowania przebiegu, ilości spalonego paliwa i średniego zużycia paliwa od ostatniego takiego kasowania. Radzę zapoznać się z regulaminem forum. Samo kliknięcie "akceptuję" nie wystarcza na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bondarek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam Czy udało Ci się rozwiązać problem uruchomienia trybu testowego? Niestety u siebie mam identyczne objawy, więc jeśli jest jakieś rozwiązanie chętnie bym wypróbował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Podbijam temat. Ma ktoś może rozwiązanie tego problemu? U mnie w Megane II ph. II GT też nie mogę sie dostać do trybu testowego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi