Leos Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam wszystkich. Poszukuje od dawien dawna lexusów do meganki classica ale jak dotej pory nici z tego wyszły. Jedyne co znalazlem to lexy ale do coupe itd. macie moze jakies namiary, pomysly, linki albo adresy do jakiejs firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nic dziwnego, że nie możesz znaleźć jeśli tak samo szukasz jak na forum ;-) - już była mowa o takich lampach - przeglądnij tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 no tak przegladnąłem tematy, znalazlem wzmianke o lexusach ale zadnych konkretów a co wiecej rozmowa przeistoczyla sie w lexusy przednie a mnie interesuja tylnie i wdodatku do megi I classica a nie do megi 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ciezko jest o cokolwiek z oswietlenia do meganki innej niz HB albo scenic. A juz do phII to w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 http://moto.allegro.pl/item182264156_renau...ngel_nowe_.html tylko przód - tył chyba nei istnieje bo tez szukalem jesli masz phI tak jak ja to mozna ew. sprobowac sie zamienic z phII gdzie tylne moim zdaniem sa ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 no wlasnie nie wiem czy sie da podmienic z phII na moje musze kiedys dorwac i popróbwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wg mnie tylne swiatla w classiu phI sa bardzo fajne i mi do bialego koloru czarno-czerwone lampy pasuja. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Kiedys troche sie napalilem na czarne angele na przod ale to juz tak dobrze by chyba nie wygladalo, by trzeba symulacje na kompie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 no Krzychu wsumie masz trochu racji ze seryjniaki nie sa takie zle ja jedynie jak bym miał wymieniac to na jakies fajne czarne lexy a o przodzie dalej mysle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 co do przednich swiatel to wrzucilem sobie xenonowe zarowki h4 i niebawem doloze jeszcze postojowki LED - efekt przedstawie jestem w kazdym razie bardzo z efektu zadowolony. do tylu tez planuje wrzucic sobie LEDy 24 diodowe dwuwłóknowe - ale sa tylko czerwone a seryjnie te gruszkowe zarowki sa bodaj białe, ale mam nadzieje ze nie ebdzie przez to slabsze swiatlo czy cos... zobacze do tego to samo w kierunki i wszyskie swiatla zewnetrzne samochodu - o ile znajde na allegro pomaranczowa diode W5W do bocznych kierunkow, bo zalozylem sobie białe i msuze miec zarowke pomaranczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 no jak zainstalujesz te żaróweczki a diodach to jak najszybciej pokaż efekty bo tez je oglądałem w sklepie i chciałem kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 tak wygladaja same nowe zarowki h4, jak doloze diody wstawie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zrób zdjęcie w nocy. Tak to efektu nie bardzo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja tez mam biale zarowki u siebie. Co kto lubi, mnie sie lepiej jedzie przy zimnym swietle. Ale wbrew reklamom na pudelku, nie zauwazylem polepszenia widocznosci, jedynie zmiania barwy swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 zrobie mnie bielsze swiatlo tez jakos bardziej przekonuje - a co do widocznosci to moim zdaniem jest nieco jasniej - oswietlalem trawnik jednymi i po zmianie drugimi i moze to autosugestia ale wydaje mi sie ze lepiej widoczny byl na tych bialych [ Dodano: 2007-04-23, 00:30 ] a tak w ogole Leos to wrzuc pare fot swojego malenstwa - masz ladny kolor i fajnie wygladaja plastiki w kolorze z ciemnymi szybami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a tak w ogole Leos to wrzuc pare fot swojego malenstwa - masz ladny kolor i fajnie wygladaja plastiki w kolorze z ciemnymi szybami hehe z góry dzieki za miłe słowa :D narazie zobacz sobie fotki ze spotu Śląskiego tam jest mare fotek gdzie widac moje autko pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi