Fazzi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 witam, zastanawiam się nad wymianą reflektorów w Megane II ze zwykłych na soczewkowe. Czy to duży problem, czy warto zainwestować oraz czy warto dokonać takiej zamiany? Mam na myśli czy reflektory soczewkowe świecą lepiej niż te standardowe? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Fazzi, do Twojego modelu nie pasują soczewki z megane po lifcie,musiałbyś cały przód zmieniać o czym zresztą już było na forum Chyba,że zamontujesz ksenony albo te soczewki z Allegro(angel eyes) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 tzn. że nie było Meganek przed liftem z reflektorami soczewkowymi? Moja Megi jest z 2005 roku. Z tego co pamietam to widziałem chyba Meganki wyprodukowane przed 2006 rokiem z reflektorami soczewkowymi poza tym szukałem podobnego tematu na forum ale nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Fazzi, przed liftem megi jeżeli wychodziła z fabryki na soczewce, to tylko z ksenonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 rozumiem, temat do zamknięcia Pozdrawiam Zgodnie z prośbą. Gdyby ktoś się interesował dalej tematem to nie zakłada nowego a pisze PW do gogoś z administracji z prośbą o otwarcie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi