Vivaldi Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 skoro nie przeszła moja faworytka to czy 4ke da sie przerobić tak aby nick był 2x większy, a napisy "forum renault megane" i "megane.com.pl" zamienić miejscami pozostawiając czcionke tzn najwiekszy nick, potem forum a potem adresik. Proponuje rozważyć opcje zamówienia w różnych kolorach i wersjach (zew. i wew.), nawet za dopłatą extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kolory najprawdopodobniej czarny i bialy (innych nie trzeba). A skoro nie przeszla Twoja faworytka, to nie licz na to ze ludzie, ktorzy glosowali na 4 dadza z niej zrobic 5. Bo jakby tak bylo to by na 5 zaglosowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ja po prostu nie chce reklamy na aucie :-( tylko wizytówke, jeżeli tak to zostanie po prostu ja podziękuje za naklejke a szkoda :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 nikt nikogo nie zmusza do naklejenia wybranej naklejki a tym bardziej do jej zakupienia wybór jest czysto demokratyczny ja w 1 turze głosowałem na inny projekt ale niestety większość zadecydowała jak wszyscy walną focha że chcieliby inną to poco jest w ogóle ten temat :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 zgadza sie , mądrze prawisz ale ja nie po to ściągałem badziewne reklamy (jeszcze oryginalne) Elfa i logo dealera żeby teraz inne reklamy kleić. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 jak wszyscy walną focha że chcieliby inną to poco jest w ogóle ten temat :evil: tak jest zawsze, ze ludzie komentuja ze to ze tamto... nakleja zostanei zrobiona. kto bedzie chcial to wykupi, kto nie to nie. potem minie troche czasu i nowi ludzie nie beda mieli pojecia o tym ze na forum kiedys byla burza o to jaka ma byc i z czego i z czym... beda wiedzieli ze jest do kupienia, po ile i jaka (jakie). wtedy juz nie bedzie problemu :) wezcie wszyscy pod uwage to ze forum w tej chwili dojzewa :) nadal sie rozwija, powstaja nowe rzeczy, to jest tak samo burzliwy okres jak zycie nastolatka w gimnazjum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 rozumiem wszystko ale boje sie, że idzie w niewłaściwą stronę-->reklamy. Rozumiem że ilość otwarć/wejść przedkłada sie na żywy pieniądz ale ani sie oglądniemy i po kliknęciu na forum megane zanim coś napiszemy będziemy sie przebijać przez gąszcz reklam tylko dlatego że ktoś chce jeszcze więcej zarobić i dlatego pytam : po co tak eksponować adres a nica chować w tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Przypominam, ze naklejka jest calkowicie dobrowolna!! Druga sprawa to taka, ze u nas uzytkownicy nie skladaja sie na serwer tak jak w innych klubach/forach. No niestety jakos serwer i domene oplacic musze. Od poczatku istnienia forum, wspominalem ze chce aby forum bylo samowystarczalne, bez pobierania skladek za czlonkostwo. A reklam utrudniajacych zycie nie bedzie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Chyba czegos tu nie rozumiem, moja faworytka tez odpadla w 2 turze, trudno, ale ktorakolwiek nie wygra to i tak ja nakleje na samochod. Zreszta tak jak juz duzo osob wczesniej pisalo, naklejki sa dobrowolne, wszystkim nie uda sie dogodzic, zawsze ktos bedzie niezadowolony. Albo ja sie myle albo w takich naklejkach forumowych lub klubowych chodzi wlasnie o to aby pokazac ze sie nalezy do danego forum a nie o to by lansowac swojego nicka. Zreszta na naklejce nick bedzie a nazwy forum nie traktowalabym jako reklamy tylko jako mily akcent przynaleznosci do grona ludzi ktorych polaczyla wspolna pasja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Megi ale jadąc za Tobą i patrząc w tył Twojej Megi chciałbym wiedzieć, że to Ty jedziesz a nie np Krzychu (bez urazy Krzychu :) ). Całkiem inaczej bym sie uśmiechał :) ,a adres mnie nie interesuje bo go znam i inni forumowicze również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Moze dla pań, powinnismy przygotowac specjalny wzor :) Moze rozowa naklejka :) Vivaldi spoko, tez wolalbym Megi spotkac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Vivaldi. Dobre okularki i spokojnie rozróżnisz Megi od Krzycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Vivaldi my adres znamy, ale ktoś kto jedzie meganką np za mną niekoniecznie, że nie wspomnę o innych co chcą sobie np kupić megankę - tak mają choć szansę się dowiedzieć. Z nickiem zgadzam się z Tobą w 100%. Też chcę wiedzieć kogo mam przed sobą - jeśli jest z forum i dobrze aby ktoś za mną wiedział, że ja to ja ;-) Dlatego na podstawie tego co zrobił Krzychu, zrobiłem projekt nr 5 - niestety odpadł :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 to powiększcie choć nicka do rozmiaru adresu i już bedzie lepiej. W tej wersji to jakby persona schodziła na drugi plan. ;-) [ Dodano: 2007-03-30, 21:28 ] Dobre okularki i spokojnie rozróżnisz Megi od Krzycha.chyba nawet bez :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 W lecie to najlatwiej mnie rozpoznac po desce windsurfingowej na dachu :-P Krzychu zapodaj jakies swoje zdjecie bo jezeli masz dlugie krecone wlosy to okularki sie moga przydac :) Jezeli nick ma byc widoczny to ta naklejka musi byc chyba calkiem spora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi