bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 te naklejki są po złotówce? [ Dodano: 2007-04-06, 11:01 ] poszło zamówienie, tanie te naklejeczki więc od razu 10 szt zamówiłem :) [ Dodano: 2007-04-06, 11:02 ] kiedy będzie realizacja zamówienia? [ Dodano: 2007-04-06, 11:11 ] kaska przelana Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Why w koncu tylko jeden rozmiar? Tak po 1zł, a te wieksze mialy byc po 1,80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Też żałuje, że nie ma tych większych rozmiarów :cry: , ale naklejki już zamówione. Kasiorkę prześlę już z domu. Ale się cieszę, że już są zamówione. Z niecierpliwością czekam na przesyłkę 8-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No mysle ze do konca przyszlego tygodnia mozna zamknac 1 grupe zamowien. Potem musice mi dac ze 2 dni na przygotowanie projektow i oddanie tego do druku. No a potem wysylka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 hajs przelany, czekam na przesylke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Prosze Panstwa, jeden rozmiar wystarczy. Jest on wystarczajaco duzy, ma to byc przeciez znak rozpoznawczy a nie reklama (niektorych mocno to bolało). Osoby, ktorych przelew zostanie odnotowany otrzymaja potwierdzenie mailowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 kaska poszła. Krzychu, jeszcze raz dzięki za zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDoX Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ale taniocha :shock: myślałem że bedą drożej kosztować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loess Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ...fajna naklejeczka, i cena atrrrrrrrrrrrrakcyjna więc zamówiłem każdej 2 sztuki! Przelew wykonany! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tajemnicę robicie z ceny :shock: Tak nie załatwia się spraw związanych z kasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jaka tajemnice? Przeciez jest wyraznie napisane ze 1zl sztuka? :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tajemnicę robicie z ceny :shock: Tak nie załatwia się spraw związanych z kasą. nie rozumiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 faktycznie jest. W pośpiechu nie dojrzałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wpłata dokonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Krzychu mysle ze nie ma sensu zebym skladal zamowienie przez formularz i wysylal Ci pieniadze, ktore i tak beda musialy do mnie wrocic. Co Ty o tym sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi