krzych1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 [ Dodano: 2009-02-08, 16:33 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ten siwy i niebieski (tzn tył lamp) całkiem całkiem i powiem bez urazy do ph II że ta III wygląda teraz naprawdę o niebo lepiej ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 hmm... dla mnie wcześniejsza była piękna to jest porażka :shock: ale o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A mi się nowy Scenic podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Można już poczytać o nowym Scenicu: < zobacz > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Dobra, przyjąłęm do wiadomości Bardzo mi się podoba, jednak czerwony na tym kiedyś pokazanym zdjęciu wyglądał jak porażka, w ciemnych kolorach to zupełnie inna sprawa. I mam zagwostkę, długi dużo różni się od krótkiego więc i wybór faworyzowanej wersji będzie ciężki. Miejmy nadzieję że jak kryzys minie to jeszcze będą dostępne bo już ostrzę sobie zęby. Szkoda tylko że z oferty silnikowej zniknął 2.0T który śnił mi się po nocach. Teraz czekam aż pojawią się w salonach i obowiązkowa jazda próbna A jak już się przejadę to się podzielę spostrzeżeniami i zdjęciami. Mój kochany Sceniczku I módl się żeby kryzys za szybko się nie skończył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 nie powiem ten czarny wygląda ekstra na fotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Chyba sie za jakies 2 lata na autobus przesiądę.Ten czarny jest naprawdę kozacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wstrętny !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dobrze, że nowy scenic ma boczne lusterka na drzwiach, a nie tak jak teraz... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Pany,z czasem nam się spodoba. Obecny model też był dla mnie wstrętny,a teraz nie zamieniłbym go na inny. A co jest nie tak z lusterkami,bo nie rozumiem. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 A co jest nie tak z lusterkami Jak złożysz lusterka to musisz delikatnie drzwi otwierać, bo lusterko nie jest na drzwiach. Kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Odświeżając kotleta, napisze że widziałem dzisiaj nowego Scenica i jak dla mnie super. Przednie lampy świetnie się prezentują, ładna deska rozdzielcza i niezły wyświetlacz. Szkoda że nie miałem czasu go dokładnie obejrzeć i wychwycić wad, przyjdzie na to czas. Ogólnie auto bardzo na plus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 [przeniesiono, scalono] do poczytania http://moto.pl/MotoPL/1,88389,6771403,Rena...wsza_jazda.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 dzisiaj stojąc w korku widziałem nowego "krótkiego" Scenica i wygląda na prawdę nieźle, przód bardzo fajny, z tyłu "diabelskie" lampy, ale idzie się przyzwyczaić Myślę, że model udany, przynajmniej z zewnątrz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi