ggumiswawa Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witajcie po 3 tygodniach dochodzenia co się stało że megi "nie pali" , dotarłem do gniazda bezpieczników płytkowych Maxi. Upalony został na nodze bezpiecznik od pompy paliwa 30A. Moje zapytanie jak rozebrać podstawę bezpieczników aby wyjąć z niej blaszki trzymające bezpiecznik. zaznaczam iż usunąłem już listwę zasilającą od akumulatora. HELP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pamiętasz naszą rozmowę na gg z 25.01 - sugerowałem Ci sprawdzenie bezpieczników ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggumiswawa Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgadzam sie ale o nich nie pomyslałem, pozatym tam takie bagno sie zrobiło. teraz głowie sie jak to ustrojstwo rozebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darhol Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja naprawe skrzynki koło aku juz przerabiałem bo szukałem przyczyn braku zasilania. i tez nie powiem bagno było fajne ale wszystko mozna rozebrac na czesci pierwsze i wszystko dobrze przeczyscic. nawet styki tylko dotnij sobie waskie paski papiera sciernego potem podoginaj styki i zabezpiecz jakims srodkiem najlepiej antywilgociowym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceN7 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Wiem, że temat stary ale nie widzę nigdzie rozwiązania mojego błahego problemu: Koło akumulatora jest ta czarna skrzynka z bezpiecznikami czy ktoś wie jak ją bezinwazyjnie otworzyć? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na dole po bokach są zaczepy, podważysz je cienkim śrubokrętem płaskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Co do tematu ma ktoś jakiś patent jak to osłonić, bo woda leci z podszybia ciągle na to i taki problem będzie się często zdarzał. Bo w megi I Ph2 w późniejszych wersjach Francuzi poszli po rozum i zamontowali ją obok zbiorniczka wyrównawczego. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Sprawdź czy kratka podszybia ma od spodu rynienkę odprowadzającą wodę. Normalnie tam woda nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi