Qba88 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 kolejny malutki problem:P moja zapasowa karta nie działa, wogóle nie reaguje,na początku myślałem ze bateria do du... ale po wymianie i próbie otwarcia kierunkowskazy zamigały i na tym się skończyło. wiec pytanie czy mogła sie jakoś rozkodowac?? problem niewielki ale (odpukac) jak zgubię kartę to jestem ugotowany:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 wiec pytanie czy mogła sie jakoś rozkodowac?? Istnieje taka opcja - kodują w ASO oczywiście. problem niewielki Jasne !! Jakieś 600 - 800 plnów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Jasne !! Jakieś 600 - 800 plnów.Można znacznie taniej. Ofert naprawy, kodowania a nawet całych czystych kart na allegro jest wiele. Ze zrozumiałych względów na taką naprawę najlepiej udać się osobiście i być przy naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba88 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 600-800?? moze jednak poszukam czegos tanszego :-/ [ Dodano: 2009-02-08, 11:55 ] znalazłem na allegro, gościu woła za Hands-Free - 70 zł czyli nie tak strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 [ Dodano: 2009-02-08, 11:55 ] znalazłem na allegro, gościu woła za Hands-Free - 70 zł czyli nie tak strasznie Hehe, kup sobie ze cztery takie karty, będziesz mógł z kolegą grać w oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba88 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Cięcie - regulamin się kłania. taaa... ktory wygra to megana jego Zalecam pisanie na forum z polska czcionką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A ja mam pytanie, zgubiłem ostatnio kartę i boję się że mogło to nastąpić na parkingu :/ Uczciwego znalazcy nie było wiec boję się że ktoś skojarzy co to i do czego Pytanie czy jest możliwość zablokowania zgubionej karty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Driver, ja czytałem,ze jakiś koles znalazł karte na parkingu w Wawie http://www.renaultforum.pl/viewtopic.php?p=486#486 Tak zapodam bo może te Twoje nienacko to stolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No to nie podrodze jakieś 250km od chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zablokowanie zgubionej karty odbywa się jedynie przez dokupienie kolejnej i przyuczenie wraz z główną kartą na nowo do samochodu, w tym momencie zgubiona karta przestaje działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Odnawiam temat, upłynęło już trochę czasu a ja w dalszym ciągu nie mam drugiej karty :) I tu pytanie czy dalej tylko w ASO kodują i dalej jest tak drogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Widziałem na allegro po 200zł chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Driver jak chcesz to masz numer do kolesia co w ASO pracuje, na pewno bierze taniej, zadzwoń i zapytaj się ;-) polecam go, zna się na rzeczy :) Rafał 603467163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 arni88, Rafał jezscze pracuje, coś mi ojciec mówił ze chyba go wywalili ale nie wiem czy to prawda i nie chce plotek robić... z nim zawsze idzie się dogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 kolek, pracuje nadal ;-) w razie czego to dam 2 namiar na speca od elektroniki też dobry ten bardziej uniwersalny :) gdyby ktoś potrzebował. Grzesiek 502611734 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi