neo Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Wiecie może gdzie można kupić maglownicę po regeneracji do Megana z 96r., najlepiej z jakąś gwarancją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 oddaj swoją do regeneracji... w Warszawie to znam: ul. Śniadeckich 1/15 jak miałem clio to mi kolumnę kierowniczą regenerowali i bardzo porządnie zrobili, nie są drodzy, to taki warsztat ze starej dobrej szkoły rzemieślniczej, już takich nie wiele zostalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Jestem czesto na tej ulicy. Po przeciwnej stromie odprowadzam syna do przedszkola. Chyba się do nich przejdę i popytam. Moja maglownica ma ogromne luzy. NIestety tam tylko regenerują. Trzeba dostarczyć wymontowaną maglownicę. Popytam o ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja płaciłem 750 zł + rok gwarancji Do tego zbieżność, geometria.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 To chyba drogo bo gdzieś widzialem 180 zl bez wspomagania. Ze wspomaganiem 450 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 No ja mam ze wspomaganiem Torchę trwa naprawa bo ponoć dobę chodzi na takiej specjalnej maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Owszem, szlifują wałki. Moja w zasadzie wogóle nie cieknie. Tylko ten luż. Ale jak rozbiorą to i tak muszą wszystko zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 A u mnie nie ma luzów ale leje się jak z wiadra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No i się dowiedziałem. Na Śniadeckich nie regenerują maglownic ze wspomaganiem hydraulicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 W okolicach warszawy jest strasznie drogo. regenerują na jelonkach 700zł regeneracja, stara miłosna 600 regeneracja + ewentualnie 250zł montarz NO I REWELACJA tylko trochę daleko Łódź 450 regeneracja + 200 demontaż/montaż dla zainteresowanych http://www.maglownice.polskareklama.pl/ind...?pozycja=serwis Już się zapisałem z tym że czas oczekiwania dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A ile czasu regeneruja taką maglownicę? Musiałbym coś ze sobą zrobic przez ten czas :-> w tej Łodzi. Jeśli miałoby to trwać cały dzień to raczej kicha. Mi na jelonkach telefonicznie zaproponował nawet 800zł a montaż w zakładzie obok, bo on tylko regeneruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 niestety na regenerację trzeba poświęcić czas od 8 do 17 cały dzień niestety :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wg mojego mechanika zdecydowanie więcej bo maglownica powinna chodzić kilkanaście godzin na maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Może i tak ja jestem umówiony na 8:00 o 17 wyjazd płacę 650 zł i dostaję rok gwarancji. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 neo, gdzie tą maglownicę w końcu robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi