Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Skąd taki nick na forum?

SnakeEyes

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie używam ksywki Woody (od takiego dzięcioła niebieskiego z czerwoną głową "Woody Woodpecker"), ale często jest zajęta więc trzeba było wymyśleć coś innego. Kawałek_edukacyjny pochodzi z piosenki Dj Buhha - Pęknięty jeż. Spodobało mi się i zostało ;-)

heh vir00z przenioslem na forum nicka z gier online WoW i CS:S - kozystam z takowego w swiatach wirtualnych :oops: powstal jakos tak sam z siebie - inicjatywa wlasna, wczesniej byl nick "newbie" - oba przechodzily rozne zmiany kosmetyczne - jak to w grach czesto bywa

calkiem niedawno dowiedzialem sie iz takim samym nickiem vir00z posluguje sie pewien, hmmm... nie wiem jak to nazwac... facet zajmujacy sie mixowaniem kawalkow muzycznych. Mozecie zobaczyc wpisujac nazwe w dowolnym programie do downloadu p2p ;]

Ja dostałem taką ksywkę ( AMIGO) ok 16 lat temu jak miałem w domu CB RADIO i byłem jako stacja bazowa. Pomagałem kierowcom z poza Tczewa dojechac pod adres którego szukały tzw MOBILKI.A i głównie w zimę pomagałem w kontaktach z Pogotowiem Strażą i Policją jak były jakieś wypadki na drogach. Kiedyś nie było jeszcze tyle komórek i CB było jedynym szybkim kontaktem w takich sytuacjach. I tak raz kiedyś znajomy powiedział cytat: "Ty jesteś taki AMIGO" i tak zostało do dziś. A reszta nicku to miasto i rocznik.

Hmm ja natomiast w pewnym momencie musiałem pożegnać z pracy kilka osób w jednym dniu, zrobiła się nie miła atmosfera, ktoś tam rzucił tekst że postąpiłem jak KAPO.....wiadomo o co chodzi, następnie pojawiły sie napisy na mój temat (w toaletach) ktoś tam pewnego razu napisał mi na aucie H..J) :oops: co nawet widać na zdjęciach ze spotu w Krakowie itp....i tak już zostało Kapo- moja ksywa o której oficjalnie miałem się nigdy nie dowiedzieć :-> potem nastał czas wzmożonych rejestracji na różnych portalach, więc zastanawiałem się nad nickiem- zadecydowałem, że będzie CAPOMAN- trochę zmieniłem pierwotną wersję i złagodziłem, zamieniłem K na C i dodałem MAN :oops:

i tak wpisując w googlach capoman wyskakuje duża część moich postów heheheheeh

A mój to dlatego że kilkanaście lat temu parałem się rozwożeniem tej jakże smacznej potrawy :oops: Moi koledzy ze szkoły podchwycili i tak już zostało :oops: Nick funkcjonuje na różnych forach, tutaj na szczęście nie musiałem dopisywać numeru :)