SnakeEyes Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 chyba wiadomo o co kaman. SnakeEyes- pierwszy raz wymyśliłem go zapisując się tutaj. Przypomniał mi się poprostu mój ulubiony bohater z bajki (teraz film jest też) G.I.JOE i tak padło na nick-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ogólnie używam ksywki Woody (od takiego dzięcioła niebieskiego z czerwoną głową "Woody Woodpecker"), ale często jest zajęta więc trzeba było wymyśleć coś innego. Kawałek_edukacyjny pochodzi z piosenki Dj Buhha - Pęknięty jeż. Spodobało mi się i zostało ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 To ja jestem mniej oryginalny, po prostu od imienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 heh vir00z przenioslem na forum nicka z gier online WoW i CS:S - kozystam z takowego w swiatach wirtualnych powstal jakos tak sam z siebie - inicjatywa wlasna, wczesniej byl nick "newbie" - oba przechodzily rozne zmiany kosmetyczne - jak to w grach czesto bywa calkiem niedawno dowiedzialem sie iz takim samym nickiem vir00z posluguje sie pewien, hmmm... nie wiem jak to nazwac... facet zajmujacy sie mixowaniem kawalkow muzycznych. Mozecie zobaczyc wpisujac nazwe w dowolnym programie do downloadu p2p ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mac - od imienia (Maciej). A v6 wiadomo. 8-) 8-) Ten nick wymyśliłem jak miałem jakieś 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja dostałem taką ksywkę ( AMIGO) ok 16 lat temu jak miałem w domu CB RADIO i byłem jako stacja bazowa. Pomagałem kierowcom z poza Tczewa dojechac pod adres którego szukały tzw MOBILKI.A i głównie w zimę pomagałem w kontaktach z Pogotowiem Strażą i Policją jak były jakieś wypadki na drogach. Kiedyś nie było jeszcze tyle komórek i CB było jedynym szybkim kontaktem w takich sytuacjach. I tak raz kiedyś znajomy powiedział cytat: "Ty jesteś taki AMIGO" i tak zostało do dziś. A reszta nicku to miasto i rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja nie byłem za bardzo kreatywny po prostu od imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Ja też od imienia a ksywę mam Tomik Edytowane 29 Stycznia 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Od 20 lat ta sama ksywka. Koledzy mnie kiedyś nazwali "yetik", a ja poprawiłem pisownię na "Yetiq" i tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Hmm ja natomiast w pewnym momencie musiałem pożegnać z pracy kilka osób w jednym dniu, zrobiła się nie miła atmosfera, ktoś tam rzucił tekst że postąpiłem jak KAPO.....wiadomo o co chodzi, następnie pojawiły sie napisy na mój temat (w toaletach) ktoś tam pewnego razu napisał mi na aucie H..J) co nawet widać na zdjęciach ze spotu w Krakowie itp....i tak już zostało Kapo- moja ksywa o której oficjalnie miałem się nigdy nie dowiedzieć :-> potem nastał czas wzmożonych rejestracji na różnych portalach, więc zastanawiałem się nad nickiem- zadecydowałem, że będzie CAPOMAN- trochę zmieniłem pierwotną wersję i złagodziłem, zamieniłem K na C i dodałem MAN i tak wpisując w googlach capoman wyskakuje duża część moich postów heheheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tytuł książki Ziemkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Hm...od początku przygody w sieci używałem takiego nicka to przestawienie mojego imienia z dodatnie małego X'a ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tak na mnie mówią a od czego ? Krótkie włosy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A mój to dlatego że kilkanaście lat temu parałem się rozwożeniem tej jakże smacznej potrawy Moi koledzy ze szkoły podchwycili i tak już zostało Nick funkcjonuje na różnych forach, tutaj na szczęście nie musiałem dopisywać numeru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mój od nazwiska a 666 dlatego że muzyka (iron maiden itp... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi