Patriota Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mojego chyba zbyt nie trzeba wyjaśniać. Patriota - ' człowiek poświęcający się własnej ojczyźnie ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 YeloNek - od nazwy dzielnicy, oficjalna nazwa osiedla to Jelonki, znajomi zaczęli mówić do mnie Jelonek, potem przybył zespół Fenomen który wypromował nazwę YelonkY , więc pozostało już YeloNek :] btw. wszyscy jacy poloniści ;) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mój nick Urban - skrót od nazwiska, a cyferki - 1994 - rok urodzenia... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piootrek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wszystkie Piotrki zawsze zajęte to jest Piootrek. ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 David Bowie i wszystko jasne ;) to będzie pierwszy kawałek, jaki wysłucham w mojej megance: http://www.youtube.com/watch?v=RT__JxncHEs a ten drugi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katheerina Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mam jedno z najstarszych imion Polskich. Już od Mieszka, internauci w różnych formach transformacji nadużywali go na różnych forach, portalach i w nickach sieciowych. Po moich narodzinach ilość możliwości stała się znacznie ograniczona. Gdy dorosłam, stanęłam przed decyzją o założeniu własnego konta e-mail i tu pojawił się problem. A że słabą mam pamięć postanowiłam zastosować coś co zapamiętam. Na lepiej idzie mi pamiętanie imienia i nazwiska- oczywiście tylko własnego. W związku z ideą "co po nazwisku, to po pysku"- odrzuciłam tę ewentualność. Zostało imię, które podczas wieloletnich transformacji i ingerencji, finalnie przybrało formę Katheerina. Teraz cała moja rodzina i ja możemy powiedzieć, że chyba jesteśmy szczęśliwi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dużo nietrzeba tłumaczyć- od imienia Włodek, zaczeło sie od Klubu Renault 19 Włodek było zajete i padło na Włodzio tak zostało na wszystkich forach używam tego nick-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Heh, czytam i bardzo fajne są niektóre Wasze historie To może i ja podziele się z Wami moją Otóż - Brudi - od nazwiska, starszy brat wymyślił i odziedziczyłem a - jr - bo junior Co daje w sumie brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A ja mam dwie córeczki, mają na imię Ania i Ewa. Połączyłem imiona i wyszło aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomsson Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Mój nick powstał w 2004roku, wtedy to z początkiem roku otrzymałem stałe łącze i postanowiłem się zabawić w ISQ ( - Internet Speedway Quiz wytłumaczę przy innej okazji) musiałem wtedy otrzymać jakiś nick,przezwisko - nie jarało mnie imię, nazwisko czy cyferki. Wtedy to mój kolega postanowił połączyć tom (od imienia) i sson ( końcówka nazwiska Andreasa Jonssona - który przeszedł właśnie do Polonii z Cz-wy). Jak się później okazało to był strzał w dziesiątkę AJ miał "sezon życia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 A mój nick wziął się po prostu od inicjałów :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie wiedziałem co wymyślić więc tak : Martin bo mam na imię Marcin a numerek to wspomnienie z MON-u (numer mojego KBK AK) Trochę militarnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mój nick się zmienial z roku na rok. Wczesniej były przeróżne typu misiek, michal, michał itp - jak rozwijał się inernet i fora trzeba było zmieniać ( bo te juz były zajęte) i człowiek by, nie spamietał, gdzie jaki nick. Któregoś razu zmieniałem e-maila i juz dużo nick-ów było zajete a chciałem coś, co by juz zostało i wymiśliłem michal_b ( ale taki też juz istniał) dołożyłem wiek 29 i powstał michal_b_29. Jak ukończyłem 30 lat rejestrowałem się na jednym z for i ten nick był zajęty ( michal_b_29), więc zmienilem na 30 . Teraz juz jest to mój stały nick wszędzie - latka przybywają , ale nick się zatrzymał na 30 bo, gdzie się rejestruję nie ma z 30-stką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mój chyba jest dość prosty :) Wiadomo od czego... Używam od lat. Choć w kilkunastoletniej historii miałem kilka, choćby.... nomail :) Wymyśliłem go do poczty w onecie i nie zgadniecie jak potężnie skuteczny był jako.... filtr antyspamowy :) przez chyba 7 lat używania poczty na onecie nie dostałem ani jednego spamu, prócz.... Jeden koleś zaczął mi przysłać na pocztę różne "testy" i lekko się zszokował, że konto, które wg niego kierowało w kosmos, mu odpowiedziało :) Do dziś mam taki nick na allegro :) Gdzieniegdzie mam też nick Almerhor. Skąd? Z chorej wyobraźni :) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CareK_OnA Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jeden koleś zaczął mi przysłać na pocztę różne "testy" i lekko się zszokował, że konto, które wg niego kierowało w kosmos, mu odpowiedziało :) Haha dobre :) Niezły szok musiał przeżyć :) Mój nick ogólnie pochodzi od imienia, ale w związku z tym, że Małża moja mnie tu zaprosiła to żeby każdy wiedział, że ja od niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi