miki86 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 latam często po europie laweta po auta i przy okazji we francji natrafiłem na takie lampy i zaraz poszperałem w internecie i znalazłem je Powiedzcie co o nich sądzicie Przy okazji znalazłem tylne lampy Led do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jeżeli chodzi o przednie lampy to gdzieś już w wątku na forum były tego typu lampy pokazane,do kupienia na jakiejś czeskiej stronie www. ta są tzw. Devils Eyes :evil: cena troszkę kosmiczna wychodziła po przeliczeniu korony na złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Powiedzcie co o nich sądzicie Biała bardzo ładna. A jaka jest ich cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 przód interesujący, tył jak z bojowego golfa 3 zza miedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki86 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tył jednak najlepsze rozwiązanie to lampy od modelu po fazie,a przód zastanawiam sie nad ori xenon a tymi w chromie cena ich porównywalna bo xenon w granicach 1400zł a te devile 279 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 nad ori xenon A jak to wygląda i gdzie to można nabyć? Bo szukałem ksenonów na allegor i do Megi II nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 w sumie to fajen te lampki przód spoko, tył jesli auto nie jakieś zielone, czy granatowe to spoko najładniej się prezentują do czarnego i srebrnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jak wygląda kwestia homologacji takich lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 z homologacja to pewnie jest tak ze jest;) jakas, pewnie chinszczyzna;) ale na dobra sprawe jak to jest z tymi lampami, na nie kazdym aucie sa wybite oznaczenia lampy - np skoda octavia - klosz gladziutki jak pupa niemowlaka 0 oznaczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 no to powiem panowie,że lampy typu devils eyes zawitały już do Polski. LAMPY gdyby nie ta cena :roll: widziałem dzisiaj Mondeo MK II z tego typu lampami-jak dla mnie super wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 SnakeEyes, no to trzeba będzie kasę uzbierać i kupić 1000 trochę sporo ale wygląda pięknie tak z 800 to bym dał za nie bez wachania Na forum wysławiamy się cenzuralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 o, sklep z mojego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 często na targach motoryzacyjnych jest stoisku z Angelami,ciekawe czy w weekend jakaś firma będzie miał już Devil-e w ofercie i po ile będą. ciekawe też po ile jest importują,bo po przeliczeniu koron z sklepu czeskiego wychodziły też koło 1100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 zobaczylem dzis na alledrogo cos takiego: lampy DAYLINE model wystepuje rowniez w wersji do phI... mysle, ze to ciekawa propozycja, ktora niestety 99% potencjalnych klientow odstraszy swoja cena - mam nadzieje, ze w najblizszym czasie stanieja :roll: osobiscie mialbym dylemat co kupic... AE czy DAYLINE jakby w podobnych cenach byly... narazie problemu nie ma bo AE kosztuja 600zl a te cuda 1200 heheh co sadzicie o tych lampeczkach... i jak te "diody" do jazdy dziennej w megance maja sie do naszego prawa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jak widzę te tragiczne małe żaróweczki (lub LEDy, nie wiem) to mi się po prostu coś dzieje. Beznadziejne to jest, i osobiście strasznie mnie wkurza jak z naprzeciwka ktoś taki mi jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi