robo_or Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wlk. Dzięki za info. Zrobię jak napisałeś. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) W moim kombiaczku miałem właśnie podobną sprawę z choinką i szybko migającym lewym kierunkiem przy stopie lub cofaniu. Ze dwa tygodnie z tym jeździłem i postanowiłem oddać auto do elektryka. Zajrzałemm na forum wcześniej i spróbowałem działania z manuala (oczywiście w kombii tylne światła demontuje się ekspresowo - nie trzeba wyciągać klosza, tylko sam wkład wychodzi z obudowy po dwóch stykach plastikowych). Masa na złączce nadpalona, przewody we wtyczce wygięte. Oskrobałem co się dało, dogiąłem blaszki i po jakichś 7 minutach kierunek działa jak trzeba :) ciekaw jestem czy na długo wystarczy. Pewnie elektryk wziąłby ze stówkę! Pozdrowienia :) Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi