Kaliomekki Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam, szukałe szukałem i nie znalazłem :cry: Szukam gdzie w krakowie można zmienić z fabrycznego radia kaseciaka na inne radyjko żeby zostało sterowanie przy kierowincy!! Wiem, że są takie firmy co się tym zajmują bo dużo czytałem o tym. Wiem też, że trzeba kupić jakis interfejs który nie jest tani :-/ z góry dziekuje za pomoc aha i jeżeli istnieje już taki temat a ja go nie zobaczyłem to prosze o przeniesienie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 takie tematy juz byly tylko nie o podlaczeniu choc to tez widzialem wiekszosc z nich jest o kostkach jak podlaczyc ale glownie rozchodzi sie wlasnie o ta "przejsciowke" to sterowanie co masz pasuje tylko do fabrycznego radia a do innych to szukaj na allegro. sa przejsciowki i nie tanie bo do 250 zl. ja spasowalem za drogi interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Trzeba coś wymyślić żeby dało się to rozwiązać! Gościu w renault powiedział mi że kiedyś sprowadzali takie przejściówki czy tam interfejsy ale teraz nie sprowadzaja i sie nie da:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 na allegro jest ich troche. popatrz jak masz siano to zadzwon do kolesia i sie podpytaj dla mnie szkoda siana. niestety. wole juz kupic blaupunkta zrazem z pilotem niz sztukowac z tym za drogi interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Widziałem radia takie w których pilot przyczepia sie do kierownicy:) tylko szkoda mi teraz zmieniać radio i ozstawiać te manetke bez użytku:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no niestety do tej manetki musisz miec przejsciowke a radia sa nawet na allegro blaupunkta http://allegro.pl/item553869497_blaupunkt_...kierownice.html trza poszperac jeszcze troche bo bardzo bym chcial miec taki pilot w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam! Wszystko jest jak najbardziej wykonalne. Montowałem już takie rzeczy sporo razy i do różnych aut. Jedynym problemem jest cena tego interfejsu bo plasuje się w okolicach 200 zł. "Widziałem radia takie w których pilot przyczepia się do kierownicy" Jak dla mnie, to to tylko przeszkadza. Zero komfortu i przyjemności. Miałem przyjemność, a raczej nie przyjemność jeździć z tym trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 www.piloty.pl gośc zrobi ci wszystko jak trzeba i kosztuję to 150zł mi działa wszystko w MII. A gosc jest z Wieliczki koło Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Tak własnie w przyszłym tygodniu tam podjade :) czym sie rozni radio update list od tuner list chodzi mi oczywiscie o cd bo ja mam kaseciaka update list i za cholere nie wiem z czym to sie je:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Można mieć jeszcze taniej. Ja załatwiałem klientom nawet za 130 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No we wieliczcie są po 129zł tylko zależy od modelu:) ponawiam pytanie czym sie rózni radio update list od tuner list. Bo w wyświetlaczach też jest chyba różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie wiem czy się dobrze orientuję, ale ten temat był już poruszany na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Szukałem i nie znalazłem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi