Silver Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ponieważ wcześniej miałem megi 1 którą znałem na wylot a teraz stane sie posiadaczem megane 2 nic o niej jeszcze nie wiem Pytanie jak w temacie Którędy puścić kable od aku do bagażnika do skrzyni ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Najlepiej po prawej stronie samochodu. Tam są najmniejsze zakłócenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 czaku89, gdzie dokładnie ?? w megi 1 puściłem je prawym bokiem progu a w 2 jak?? proszę o szczegóły jak?? co odczepić itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W mII jest jedyne miejsce gdzie wmiarę da się przeprowadzić kabel i jest to miejsce pod kierownica duża okrągła guma z której wychodzi wiązka kabli z komory silnika. Od strony komory bedziesz ją miał za filtrem powietrza. Najłatwiej jest preciągnąć stalowy pręt (mi posłużył wieszak z pralni) od strony wnetrza auta i szukać końca koło filtra potem robisz haczyk i przeciągasz GL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Driver, na ciebie włąśnie liczyłem i zgłosze sie jeszcze nie raz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi