AAANDRZEJJJ Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja używam transmitera ponad rok i jakość jest coraz gorsza nie wiem od czego to zależy ale słyszalne są coraz głośniejsze trzaski i piszczenie i wolę już to całkiem wyłączyć niż się denerwować a coraz mocniej skłaniam się do kupna nowego radia( bo też słabo ściąga ) rezygnując ze sterowania przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomk Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 kolego też posiadam owe urządzenie, i muszę stwierdzić, że nie kozystaj z pendriva, ani z kart sd, u mnie np. po podłączeniu telefonu noki n95 przez kabelek z transmiterem jakość dzwieku jest o wiele wiele lepsza niz z pendriva, bo to właśnie z pendrivow trzeszczy. nie wiem jak z karty sd . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Nie ma reguły....kupiłem pendrive PQI 2GB za 160zł (około rok/dwa temu) i nie słyszę ani trzasków ani buczenia. Mimo to rewelacją to nie jest :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside80 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja mam dość duże zakłócenia i z pendrive i z karty SD. Przypuszczam ze to przeż to ze transmiter nadaje na częstotliwośc radia. Ktoś wie czy w radiu da sie ustawić manualnie częstotliwość dowolną,taka wolna od stacji radiowej. To duzo pomoże przy odbiorze.Czy wogóle da sie w tych radiach ustawić taka częstotliwość jaką chcemy a nie automatycznie wyszukać.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Praktycznie w każdym radyjku da się stacje ustawić ręcznie. Zerknij do instrukcji, coś tam powinno o tym być. Zazwyczaj ręczne wyszukiwane włącza się przez długie przyciśnięcie automatycznego wyszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside80 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Cięcie Ok, ale chdzi mi o to zeby ustawic sobie konkretna częstotlwość na 99,90 a nie tak jak mi poszuka. Zasady cytowania jak i pisowni postów są jasno w regulaminie forum określone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi