5qra Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Maniek, a jeżdziłeś TSem :) tego sie nie zapomina, z drugiej strony ten przebieg siakis lipny i pewnie z importu. TS potrafi splic 8-9 litrów przy normalnej jeździe, niektórym palą nawet mniej niz "jeżdzone" 1.6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Miałem jazdę próbną - fakt fajnie się śmiga takim, ale w codziennej ekslpoatacji to trochę sporo pali zwłaszcza po mieście heh :) Ale jak się ma taki samochód to nie po to aby jeździć 40 km tylko aby trochę poszaleć:) No ale jest jak jest, nie narzekajmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Moim również pierwszym autem jest MII. Wcześniej na studiach "z trampka" na zajęcia i nie było mi potrzebne. Jak zacząłem pracować już gorączkowo szukałem. Akurat na początku miałem niedaleko więc 30 min na piechotkę było dla mnie przyjemnością. Ale potem jak kilka razy wróciłem autobusem, albo tramwajem, zmobilizowałem się i kupiłem. Ja również jestem bardzo zadowolony. Ale miałem z tym trochę problemów w pracy że przełożeni jeździli gorszym samochodem i trochę się czepiali. Jakieś chamskie teksty puszczali. itd... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A moim pierwszym byl Malaczyk potem Ford Fiesta a teraz wkoncu Megusia w classicu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 1)laguna 1,8 rt w wieku 17lat :) 2) obecna megi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 laguna 1,8 rt w wieku 17lat ja w tym wieku miałem już mercedesa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Moim pierwszym autem było Daewoo Lanos 1,5 100PS wersja SE sedan, z której byłem bardzo zadowolony, aż mi pasek rozrządu zerwało, naprawiłem i sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Meganka jest jako tako moim pierwszym autem. Choc wczesniej mialem okazje dosc sporo jezdzic Audi 100 1.8. Fajnie sie jezdzilo ale parkowanie w miescie i wyprzedzanie nie nalezalo do przyjemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Daewoo Nexia 1.5 16V GLX 1998 - 2002 Peugeot 206 1.4 2002 - 2006 Renault Megane 1.9 dCi od 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 JA zaczynałem przygodę z motoryzacją od F126p w jego ostatniej wersji (jeszcze bez napisu "Maluch"). Po trzech latach sprzedałem go z łeżką w oku i kupiłem Seicento 900. Po kolejnych trzech latach przejechałem w/w samochodem na dachu w poprzek trzech pasów Warszawskiej trasy Toruńskiej, w wyniku czego musiałem poszukać "nowego" auta. Przez zupełny przypadek kupiłem Megankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 widzę lewy, że już doświadczony jesteś :) nic Ci się nie stało po tym wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zupełnie nic. Zostałem staranowany pezez Mercedesa na lewym pasie w kierunku Brudna. Przeleciałem przez środkowy pas zaieleni (wtedy jeszcze nie było ekranów) i skończyłem na prawym pasie w kierunku przeciwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Brudno Bródno, co jak co ale to już wstyd :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wyglada jak sporting (zderzaki itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi