Mati7491 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Proszę o pomoc, bo może ktoś z Was miał taki problem. Mam komunikat : LENKRADSPERRE DEFEKT Domyśliłem się, że jest to jakiś problem z układem kierowniczym.Gdzie znajduje się pojemnik na płyn od wspomagania- bo może to jest ten problem. Dzień wcześniej przejechałem z 300 km i nic się nie działo, a tu na następny dzień nie mogę odpalić auta! Proszę o jakieś wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 LENKRADSPERRE DEFEKTUszkodzona blokada kierownicy.Gdzie znajduje się pojemnik na płyn od wspomaganiaNigdzie. MII ma wspomaganie elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati7491 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 czy oprócz bezpiecznika może być uszkodzona inna część jeżeli tak to co? jaki będzie koszt naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 od jakiś 500 w górę, popraw temat bo nie wiadomo o co chodzi i poszukaj na forum były tematy temu poświęcone, a jak je znajdziesz to pisz w istniejących tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi