Lukas.s Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ja dzisiaj przeprowadziłem gruntowne mycie letniego obuwia, trochę się na szorowałem z zewnątrz nawet wyszło, od wewnątrz trochę gorzej, ale i tak lepiej wyglądają :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 wyjęcie siedzeń, odkurzanie gruntowne, mycie tapicerki na mokro gąbką + psikacz na całe plastiki (litr poszedł :P ) , szybki, mycie zewnętrzne i ..... teflonik na lakier (plastmal) , całość pachnie i świeci się jak psu jajca :P , niebawem czas letnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek555 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 dzisiaj byłem już na myjni. Samochód jest czyściutki i mam nadzieję, że taki pozostanie cały tydzień W sobotę będzie porządne odkurzanie i mycie. Lubię dbac o swój samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 leje :-( :-x , ale przynajmniej po teflonie ładnie spływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 czas zacząć listę 1. wyważenie kół letnich w tym dwie do małego klepania poszły, 2. wymiana oleju w skrzyni biegów, 3. wymiana wydechu środkowego 4. wymiana przewodów hamulcowych na miedziane, 5. wymiana cylinderka tył, 6. wymiana płynu hamulcowego na nowy 7. odpowietrzenie układu chłodzenia cena - lżej w kieszeni :-| ale najważniejsze bezpieczeństwo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Wczoraj pucowanko z woskiem a dziś wyprowadziłem na spacerek i dokręciłem licznik do równiutkich 178 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 wymieniłem żarówki od strony kierowcy....koszmar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Zaserwowałem jej nowe buciki Letnie "Adidaski" w postaci opon Fuldy. O pucowanku nie wspomnę, choć pyknę jej jeszcze woskowy makijaż, co by się ładnie prezentowała jak na rasową dupencję przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 nowy: olej, płyn chłod., płyn ham., 4 tarcze, 8 klocków, filtry (pow., oleju, paliwa, kabiny), wycieraczki przód, wyważone koła letnie (własnoręcznie zmienione z dopieszczeniem), sprawdzenie bicia nowych tarcz, umyte, nawoskowane, odkurzone, nabłyszczone, nowe perfumki w środku... głowa boli ile wydałem... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 zakup filtrow, oleju, zarowek, a na koniec... rozbity przedni zderzak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mycie, odkurzanie, plakowanie itd... mówiąc krótko - wiosenne porządki. Aaa... zrobiłem przegląd ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopmax Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 pomalowałem jej paznokcie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Podarowałem Reni nowe buciki 16'' - Dunlop SP Sport 9000 , ukryte zaworki :P , mycie z woskiem - po wstrętnej zimie oraz piękne wgniecenie i rysę na progu od krawężnika - gratis :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zmieniłem obuwie na wersję letnią. Mam nadzieję, że się nie pośpieszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zrobiłem przegląd,zmieniłem kółka-powrót do alusków po zimie,i całe auto wypucowałem. 8-) A za tydzień wymiana tylnych amorków, o ile znajdę klucz do odkręcenia śruby (jakis cudak 12-sto kątny)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi