knq Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kupiłem Mobila 10w40 i filtr (140zł:/)odkręcona klapka wlewu paliwa i dokupiony lakier, będziemy próg naprawiać - sierota ojciec zmieniał koło i źle podstawił podnośnik i się wydął Mam dokladnie to samo - wyjmowalem pompke spryskiwacza i musialem zdjac kolo i teraz straszy mnie wydety prog :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zdjąłem założony tydzień temu zestaw ksenonów. W oryginalnych lampach to porażka. Strasznie dają po oczach jadącym z przeciwka. Teraz nowy plan. Ledy w tylnych lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theSTIG Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 wymieniłem tylne amortyzatory, nowe 4 łożyska piast, gumy na stabilizatorach, nowa lewa półoś, nowiutki olej w skrzyni biegów, to by było na tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A ja wczoraj wymieniłem olej, filtr oleju, filtr powietrza, filtr pyłkowy i odgrzybiłem klimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dziś założone nowe alufelgi '15 + letnie opony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dziś jedna z żarówek H7 nie podołała i nastąpiła wymiana - te małe gadziny trochę kosztują, jak na cpn'ie usłyszałem za komplet philipsa 150 zł to zwątpiłem Podziękowałem i wziąłem inne Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 umyłem ukochaną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theSTIG Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 może nie tyle dla Reni, co dla siebie dzisiaj nabyłem CBradio i antene w 100% przygotowany do Krzepic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 W piątek pretend do miana Jaśniepana dostał forumową podkładkę pod tylną tablicę. Po posłaniu masy jobów na kolesi montujących ramki w salonie, olanie moich próśb żeby nie nitowali, rozłożeniu tylnej klapy od środka zdecydowałem się tu przyciąć, tam rozwiercić i listewka od nowej podkładki siedzi w starej ramce. Jeszcze drobna kosmetyka i na zlot w Krzepicach będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dziś wymiana filtrów i oleju... mniam W piątek pucowanko, CB i gotów do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 nic, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Żaden z moich nie dostał jobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 oj wy leniuchy :-P u mnie wymieniony rozrząd. jak zobaczyłem stare rolki i pasek to byłem przerażony :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wczoraj uruchomiłem tempomat i ogranicznik oraz zamaskowałem rurkę i kable od wskaźnika ciśnienia turbiny, a dziś wymieniłem switch od handsfree w drzwiach kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 założyłem nowe oponki Falken ZE 912 195/50/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi