pizza Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Scenic wymyty, wysprzątany i zatankowany. Na noc wyjątkowo chyba go do garażu wpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Umyć kupek ptasich z auta + tankowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 mycie i próba przymiarki 20" felg wyglad kozacki ale nie podeszły a by była sensacja zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Popieściłem go troszkę woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dziś dla odmiany krzywdę zrobiłem pyrkaweczce :-? Drzwi być może tylko do wyklepania, ale i tak cały bok do wymiany - trafiło kura akurat na duży, monolityczny element metalowy, kura. Za to felga/opona bez śladu draśnięcia :shock: Niestety moja wina, więc sobie kaszlnę z konta lub AC (się zobaczy jeszcze co mnie bardziej uderzy po kieszeni). Tyle dobrze, że można jeździć i nikomu nic się nie stało - Transit z którym się przytuliłem miał... naciętą oponę :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojazz Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kupiłem szczeniaczkowi nowe dywaniki gumowe full wypas i oddałem do lekarza: wymiana kpl. rozrządu, pompy wody, uszczelek , klocków itp. To moje pierwsze auto wiec trza dbać ps. scenic jest ze mną od tygodnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wymiana dwóch pasków czyli od alternatora i wspomagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Założone nowe kołpaki z znaczkiem reno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Scenic: zmienione filtry gazu i powietrza - wróciła moc, auto znów jak nowe 8-) Przy okazji umyty z zewnątrz i komora silnika - błyszczy się jak nigdy ;) Coupetka: mama dzisiaj nią jeździła, także dopiero jutro będę szacował straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawciol Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 A ja wymienilem sobie swieczki bo juz zaczely sie strzaly na gazie ;) i autko znow smiga bezstrzalowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk214 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 komplet nowiutkich opon michelin pilot 205/50 (do końca maja o chlebie i wodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Diuk Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ja dziś podziękowałem za niskie spalanie w mieście 8,8 litra, silnik 1,6 coupe 99 r. i życzyłem jej długiej równie owocnej współpracy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Megi wczoraj odbyła wizytę w samochodowym SPA, a dziś w nagrodę za wycieczkę do sklepu dostała nowy zapach Na dniach pojawią się dla niej nowe pokrowce (fotele, kiera), dywaniki, chromy na tablice, pokrowiec przed pieskiem ;-) i nakładki na pasy. Prezent za to, że jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A ja zatankowałem etylinkę do mojego dizlowca :evil: . Na szczeście 4l a raszta 47l ON. Puki co działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociansan Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 w prawdzie nie dziś, ale wczoraj: - wyczyściłem szyby od wewnątrz - wyczyściłem deskę i wszystkie plastiki - i co najważniejsze wyczyściłem wszystkie kratki nawiewu - tyle tam było takiego czarnego syfu, że aż po całym aucie fruwało, ale przynajmniej teraz jest dobrze Poprzedni właściciel chyba za bardzo nie dbał o porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi