pers Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 wypucowałem dzis komore silnika i maske od dołu, pokrywe silnika i takie tam plastiki na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 pojechał na warsztat by zamontować tłumnik ;D , dzisiaj przychodzi filtr stożkowy wiec montaż dzisiaj chyba tez bedzie, zamontowałem Nowiuskie Radyjko JVC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasi525 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Dziś w swoim scenicu wymieniłem parę żarówek na konsoli,bezpiecznik ( gniazdo z tyłu pod siedzeniem ) głośniki przód i tył ( na orginał bmw grają lepiej ) , żarówki oświetlenia wewnętrznego z 7W na 10W ( strasznie ciemno było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Dzis w grandtour'rze wymienilem olej i filtr, wymienilem zarowki na x white i postojowki zamienilem na diody-efekt rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobidu Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ja dzisiaj zmieniłem podświetlenie kabiny na niebieski led i wstawiłem podświetlenie uv na nogi,na zdjęciach widać niebieski,ale jest uv. [ Dodano: 2009-10-01, 21:39 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Aktywowałem ponownie autoalarm,który padł razem z akumulatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan M Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 W ramach połączonych akcji "sprawdź coś kupił" i "gotuj się na mrozy" wymieniono: rozrząd, olej + filtry, pasek alternatora, cylinderek tylnego hamulca (lewy), poduszkę pod silnikiem (300zł :shock: ) i jedną małą uszczeleczkę Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 W sobotę nieJaśniepan dorobił się nowej lewej żarówki mijania. Zorientowałem się o jej awarii w piątek wieczorem. Próbowałem pod domem znajomego wymienić ale po ciemku poległem, więc wracałrem jednookim pojazdem. Co ciekawsze w takim stanie minąłem 3 radiowozy, załoga żadnego z nich nie wykazała zainteresowania stanem mojego pojazdu. I jak tu wierzyć w ich wypowiedzi o dbaniu by jeździło nam się bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Wymiana rozrządu, pompy wody, pasków, chłodnicy + nowy płyn oczywiście i jeszcze świece łącznie jestem lżejszy o 1000 :-? złotych ale opłacało sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 zabrałem się za wymianę uszczelki pod głowicą ,tak jak obstawiałem przepuszczała ,oddałem głowicę do planowania .Jutro dalsza walka ;-) uszczelka zamontowana,głowica złożona,wszystko działa jak powinno ,teraz czas na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Mycie, odkurzanie, woskowanie, jutro sprawdzę filtry i olej aaa i jeszcze deska do rozkręcenia bo coś w niej puka :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 A więc dzisiaj (w zasadzie to wczoraj) tak: -spawanie wydechu -wymiana gumek stabilizatora (po tych operacjach w środku nastała ciszaaaa ) -regulacja LPG, niestety zakończona połowicznym sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mycie, woskowanko i nowe dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Autko zostało umyte. Po ostatnim parkowaniu ktoś je bardzo brzydko ochlapał błotem a na przednim spojlerze zadomowił sie ślimak z domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Wymieniłem żarówkę świateł mijania, żeby nie było od razu napisze że na najtańszą możliwą firmy Bottari za 6 zł Drugą mam taką samą i świeci o wiele wiele dłużej niż te drogie firmowe 8-) Dla użytkowników MII: wymiana trwała 1,5 minuty łącznie z otwarciem maski :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi