BARTIG Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 bo zima jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Wczoraj wieczorem wymieniłem żaróweczki w przyciskach i odśnieżyłem... ;-) Ale dzisiaj rano znowu 10cm śniegu... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Wymyłem, odkurzyłem, wypachniłem i założyłem bagażnik na dach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 wyczyszczona przepustnica + nowy silnik krokowy (od megane :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 sprzedałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 macv6, to co teraz kupujesz? kolejny francuz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Odebrana z poczty rozpórka :) mam nadzieję, że będzie pasowac.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 światełka odblaskowe czerwone Fuj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Spoko, jak pomaluje i zamontuje dam fotki :) ale to pewnie będzie w marcu, bo teraz nie mam czasu..;/ co do ceny... na allegro wyrwałem za 37 zł z przesyłką... ale to jest ta rozpórka " na uszy" przy kielichach(tak miały przed liftowe). Twoja ma je jeszcze czy już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 radek-sląsk, Chcesz mogę pocałować i nie bd miał odblasków ani innych bajerów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Umyłem w dojczach ;P po podróży :) jutro nowe wycieraczki aerotwin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 wymieniona opaska trzymająca dolot powietrza z puszki filtra do przepustnicy. dokręcone poszerzenie zerwane w krzakach podczas ostatniego wypadu w teren, uzupełniony płyn w chłodnicy i do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Scenic i Coupeta umyte na mrozie -2stC. Nabiegałem się z wiadrami i miskami bo z jednej strony myłem, a z drugiej juz zamarzało :) Teraz schną w ciepłym garazu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Wymieniłem dywaniki na gumowe (nowy nabytek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Dziś sporo się podziało w megi :-P wymieniony olej na Castrol 10W40+ filtr oleju, filtr powietrza i kabinowy, wymiana termostatu+ wymiana płynu chłodniczego na nowy, wymiana szczęk z tyłu i ustawienie ręcznego. Mam nadzieje, że teraz będzie dzielnie dalej śmigać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi