Wojtek1987 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 umyłem wozidełko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 też umyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Również umyłem... :-P O niebo lepiej... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No ja umyłem wysprzątałem to minimum do tego zakup i montaż nowych foteli skórzanych (widok w moim opisie) oraz zakup i oczekiwanie na nowe alufelgii myślę że będzie świetnie wyglądać, ale to się okaże na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 wymieniłem olej (castrol) i filtr oleju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 wymieniłem reflektory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_17 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Umyłem ją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jaśniepan został umyty. Na automatycznej, ale jednak. Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem jaki ma kolor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpshinoda Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 wyczyściłem plastiki wewnątrz, powyciągałem wszystkie kratki nawiewu i je umyłem, wyszorowałem też materiał na boczkach i część podsufitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 W Megance wyczyściłem wnętrze po podróży, a w Clio w końcu wymieniłem pompe ABSu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Wsadziłem rano wyczyszczone dywaniki rynienkowe, przetarłem szyby we wnętrzu.... Aaa... I zorientowałem się, że brakuje płynu do spryskiwaczy i jutro lece na stacje kupić.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 umyty przed podróżą, w trakcie podróży niestety zabrakło płynu do szyb, całe szczęście okazało się że jest zapas w bagażniku, dolany płyn i jeszcze raz umyty, przetarte jakimś płynem okna, odkurzone wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Kupiłem 4l w Carrefour 6.99 płyn do spryskiwaczy zalałem 3 l :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 dziś została umyta, czyszczenie deski kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deceq Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A ja dzisiaj zrobiłem bardzo dużo: - dokończenie prac związanych z wymianą uszczelki pod głowicą, tj. poprawne ustawienie rozrządu bo był przestawiony o jeden ząbek - naprawa spryskiwacza - silniczek wcześniej zamarzł, zebrał się osad i musiałem go baaardzo dokładnie przeczyścić żeby znowu zaczął działać - naprawa hamulca ręcznego, a dokładnie jego dźwigni - nie było sprężynki która przytrzymywała ząbek i (za przeproszeniem) dźwignia po prostu "opadała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi