qla Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ja swoją przegoniłem po mieście, wieczorem, w deszczu, chociaz osobiście gdybym miał wybór, wcale bym tego nie robił...cholerne dziury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 wczoraj umyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 dzisiaj została potraktowana kerszerem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 A ja dziś sprezentowałem autku memu komplet tylnych tarcz i klocków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam jestem tu nowy a dzisiaj moją Megi zarejestrowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 a u mnie nowiuśkie bębny, szczęki łozyska :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 umyta drugi raz, nawoskowana, umyte szyby w wewnątrz, gumowe chodniczki też wypucowane, uzupełniony płyn do chłodnicy i do spryskiwaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 uzupełniony płyn do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Wczoraj! (to prawie dziś) Umyta, zespocona, upaprana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Odkurzanie i mycie (pierwsze od święta zmarłych :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 byłem na myjce i umyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Moja bidulka stoi od połowy grudnia na placu pod blokiem z odpiętą minusową klemą. Zrobiło mi się jej żal i dzisiaj właśnie otwarłem mój sezon renufkowy, 15 km po samym centrum Wrocławia dla przywitania nadchodzącej wiosny. W tym tygodniu moje kochanie otrzyma nowe oleum, wszystkie filtry. Będzie szczęśliwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Wypucowałem w środku, umyłem a potem ubrudziłem :roll: ah te nasze drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 wymieniłem gazety pod dywanikami żeby wilgoć wyciągnąć :) umyłem światła przód i tył, dolałem płynu do spryskiwaczy :) Auta nie umyłem bo na ciśnieniówke kolejka była... i dobrze bo teraz to już pada... deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Przejechalem 290 km w deszczu po autostradzie w Holandii i znowu sie umylo moje Renault :) Aha, Renault dostalo nawigacje z TMC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi