pizza Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 NieJaśniepan pozbawiony bagażnika dachowego, wyposażony w kołpaki zapaćkany solą. I tak wygląda lepiej niż jeszcze rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dzisiaj dość obficie doinwestowałem moją Megi dostała nowy rozrząd wraz z pompą wody i olejem, nowe szczęki do tyłu, świece, pasek od alternatora i napinacz. Trochę kasy poszło :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 zapomniałem wpisać Parę dni temu moje Lejdi Megi otrzymała nowe Amory Bilstein x 4, nowe drążki i koncówki drążków kier. nowe łaczniki stabilizatora oraz przegoniłem ją profilaktycznie po autobanie Gliwice - Opole i z powrotem, lepiej jakoś reaguje teraz na pedał gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 umyta,nawoskowana i odkurzona ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Megi98, tylko pozazdrościć... W Poznaniu ciągle temperatura na minusie... Nie ma jak umyć, a nie mówiąc już o woskowaniu... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ... Ja swoją umyłem przy -8... a ja myłem przy -15 jak były większe mrozy odkryłem, że zrobiła sie dziura w środkowym tłumiku :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Wczoraj ustawione zaworki :-P dzisiaj naprawione spryskiwacze weżyk koło pompki sie zagią ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 oczywiście umyłem z tej soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 oczywiście umyłem z tej soli no mój to jest teraz biało zielony oczywiście białe to sól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 a jak się znów było umyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Umyłem dziś"renię" i ...zaczął padać śnieg :cry: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Umyty + wosk z automatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 wymieniłem wężyk podciśnienia megan zaczął mieć humory, ale mu już przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dzisiaj zamontowałem nowe żaróweczki podświetlenia rejestracji - Francja elegancja :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wymieniłem amorek z tyłu - cisza w aucie że aż nieswojo się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi