Megi98 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 umyta, odkurzona teraz wygrzewa się na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Mycie z woskowaniem + konkretne odkurzanie po zimie = jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 W tym tygodniu. Zmiana rozrząd + wszystkie filtry. Wyprowadzenie na spacerek 400km po górach Mycie + odkurzanie + suszenie po nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Oba autka umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 okleiłem rączki wewnątrz: a przed chwilą wysprzątałem środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 BARTIG, czym ty oklejałeś te rączki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 wymieniłem akumulator na nowy,który wczoraj zamówiłem..narazie to ostatni mod bo dziś straciłem pracę :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 rav85, wbiłem do pierwszej lepszej firmy reklamowej i poprosiłem kawałek folii w kolorze matowe srebro :)Później wycinanie, dopasowywanie suszarką i sam się sobie dziwie że jestem taki zdolny :)Niecała godzinka roboty. sorki za mały OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Zakupiłem materiałowe dywaniki i czekam aż Pan kurier je przyniesie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Założyłem" sandałki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 umyłem i nawoskowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 kupiłem oryginalne felgi oraz wymieniłem przewody paliowe po raz 2 w tym tygodniu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Naprawiłem taśme airbag'u oraz blokadę kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dostała 55l VERVY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi