meganecoupe02 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Od dwóch dni zamieniłem się z mama na auta, więc dzisiaj Scenica wymyłem z zewnątrz, mycie podwozia, każde koło zdjęte osobno i wyszorowane (aluski jak nowe), nadkola wypłukane (160bar robi swoje :lol: ) nawet się nie spodziewałem że tam tyle błota się mieści. Opony potraktowane czernidłem. Wnętrze: szorowanie elementów plastikowych, odkurzanie, usuwanie drobnych plam. Walka od południa do teraz, efekt powalający, muszę sam siebie pochwalić W przyszłym tygodniu powtórka z rozrywki z Coupetą, ale już tylko mycie kółek i podwozia 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 może nie dzisiaj ale w sobotę takie małe drobiazgi: - dokręcenie kół - sprawdzenie i przeczyszczenie przepływomierza i EGR - naklejeczka pod antenę CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 przed swietami : umylem, odkurzylem, tapicerka odswiezona, nowe letnie dywaniki, zalozylem letnie opony michelin energy, zaplacilem oc/ac/nw, zrobilem roczny przeglad techniczny, odgrzybienie wraz z wymiana filtra i gazu klimy, wymiana koncowek drazkow kierownicy i polerowanie mechaniczne blach. z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 w sobote umyłem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 w sobote oraz robpab, pawelolsztyn, A przeczytaliście jak brzmi temat Wyprowadziłem na deszczowy spacer :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nabiłem i odgrzybiłem klimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Rozbebeszyłem parapet, poprawiłem podświetlanie (poprzepalane żarówki), wymieniłem kontrolkę od świateł mijania... chciałem jeszcze odłączyć silniczek od recyrkulacji (strzela :/), ale nie wiem jak poradzić sobie z kanałem powietrznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 zatankowałem - poraz pierwszy od dawna zmieniłem stację ponoć shell się bardzo popsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zamontowałem z tatą zegarek w konsoli środkowej... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w końcu wymieniłem żarówki z podświetlenia nawiewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wymieniłem żarówki H7 w przednim lampach, tym razem już obie (choć spaliła się tylko jedna). Zobaczę, czy trochę dłużej poświecą :-/ Plus z tej czynności: w wymianie żarówek mam już taką wprawę, że robię to w mniej niż 10 minut (lewą i prawą) i to od strony komory silnikowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Scenic umyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wymieniłem olej, oraz filtr powietrza. Teraz pojade kupić wkretaki torx i wymienie filtr kabinowy, w sobote zas filtr paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Megi odstawiona do magika od wydechów. zobaczymy co wyjdzie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Założyłem nowe letnie opony i w końcu wymieniłem żarówkę od zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi