marcindj Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wymieniłem łożysko w kole ściągaczem domowej roboty, kosztował mnie 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 usunąłem dekabitem plamy po smole i asfalcie z karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wymieniłem spinki w nadkolu z przodu, stare się pourywały - teraz nic już nie obciera. Zagiąłem rant z tyłu i też już nie obciera na dołkach, ale niestety pożegnałem się z lakierem na rancie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wyczyściłem skórę takie intro do generalnych porządków które zaplanowałem na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyinaczej Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Założyłem czujnik temperatury i zepsułem ogrzewanie lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Odkurzyłem i sprawdziłem czy mam drożny odpływ od klimy oraz przy okazji wymieniłem filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zmieniłem kółeczka na letnie. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Umyłem i wysuszyłem... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wymieniłem jaj żaróweczki na ledowe w środku i na tablicy rejestracyjnej, poprawiłem też kable ze wzmacniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dolałem płynu do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dałem po naklejce na drzwi ,z napisem ''megane'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupiłem tylne klocki i filtr przeciwpyłkowy. Zapłaciłem 130pln Za wymianę klocków i z czyszczeniem 50pln, więc chyba też niedrogo. Oprócz tego wywaliłem te koszmarne śruby zabezpieczające koła. Sam raczej bym ich nie odkręcił, bo były trochę zużyte. włożyłem zwykłe i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wymieniłem olej i filtr oleju, oraz odciąłem ręczny, na miesiąc gdyż linka się zacięła. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 odkurzyłem i podłączyłem rozgałęźnik do gniazda zapalniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi