RACHE Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wlałem w końcu letni płyn do spryskiwaczy.. 5zł w MAKRO ładnie pachnie i czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wymontowałem i założyłem w clio przewód z płynu hamulcowego, przetarł sie i zaczął sie lać płyn :evil: 20 zł przewód 14 płyn hamulcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Popatrzałem, stwierdziłem że w sobotę się nią zajme - umyje, odkurze, zobacze jak z woskiem, jak nie bedzie to nałoże.... No i teraz najważniejsze - obiecałem jej, że od tych wakacji zaczynam na nią zbierać, co by od rodziców za 2-3 latka odkupić no i że będę o nią dbał przez cały czas licząc od dziś... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Umyłem, wosk też poszedł w ruch + plak ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zabrałem w trasę po Wrocławiu, do aqua parku. Ale tylko ja pływałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kupiłem hak i platformę do przewozu rowerów na hak, po weekendzie montaż http://www.allegro.pl/item987308205_hak_no...a_kula_ocy.html http://www.allegro.pl/item999429200_platfo...ck_rzeszow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 zamontowałem głośniki 16" przód i 13" tył... teraz gra o dużo lepiej... jeszcze leży w bagażniku sub ale nie było już czasu, ciemno się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja razem z tatą dzisiaj: - umyłem - zamontowałem kołpaki - zamontowałem czujnik temperatury zewnętrznej - nawoskowałem - naniosłem dressing na opony i plastiki - wyczyściliśmy EGR Jutro: - Porządne sprzątanie wnętrza - Jakieś grzebanie przy silniku... Teraz zdjęcia... - EGR przed po Kropelkowanie po nawoskowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dałem Megi święty spokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A ja z coupetą walczyłem kilka dni, dziś skończyłem. Praca głównie wieczorami, po godzinach, a więc: zdjęcie wszystkich kół, szorowanie alusów "do białego", blagowanie opon, wypłukanie błota i pozostałości po zimie z nadkoli - 160 atmosfer robi swoje, teraz nadkola wyglądają jak salonowe Przy okazji trochę farby z zacisków zdrapałem i trzeba było malować, no i zaczęło się :-x http://megane.com.pl/co-was-ostatnio-wkurz...,210.htm#176852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wymieniłem opony na letnie i kołpaki na oryginalne. Nie obyło się bez prostowania felgi ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Megii została wyczyszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tata zajął się konkretnym czyszczeniem wnętrza w Meguli, a ja zabrałem się za zaprzyjaźnionego Yariska... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Połączony urwany przerwany przewód od czujnika ABS-u w tylnym lewym kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi