Merkaba Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Założyłem diody na przód (postój). Naprawa oświetlenia sterowania nawiewami i włącznika ogrzewania tylnej szyby. Wyciągnięte przewody do wtyczki 12V w bagażniku sama wtyczka powinna dojechać na dniach. Dodatkowe wygłuszenie w bagażniku (upchnięta specjalna gąbka wokół butli gazu i prawego nadkola) od razu słychać efekty. Zatankowana do pełna gazu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 zgłosiłem na milicji kradzież kompletu oryginalnych kołpaków żeby komuś uschło to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydraulikbp Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Założyłem wczoraj komputer pokładowy do mojej megi. Ps liczniki pasują od dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 wczoraj zamontowałem czujnik ciśnienia oleju, wraz ze wskaźnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 torek, A temat umiesz czytać "Co dziś zrobiłeś dla swojego autka? " Jak prawie co dnia wyprowadziłem na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 DZIŚ zamontowałem czujnik ciśnienia oleju wraz ze wskaźnikiem. (żenujące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 (żenujące) Ja dziś wymieniłem żarówki z przodu, pierwszy raz wymieniałem czas 30 min :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 zalany za 50 i tir dupnął mi w maske.. W następnym tygodniu będe prostował ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja dzisiaj też założyłem nowe żarówki na przód, to wraz z postojówkami zeszło mi się może z 6minut ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Wymieniłem żarówkę H4 z przodu na tymczasową, bo stara się spaliła. Pod koniec tygodnia nowy zestaw Philips NightGuide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Autko wstawione do lekarza, mam nadzieje, że skończy się tylko na zaplanowanych wymianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Zmieniłem nadkole,bo było połamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Wymieniony drążek kierowniczy i sworzeń, jutro geometria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Założone zimówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Oprócz założenia żarówek na przód philips night guide, zakupiłem piękne błyszczące alufelgi w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi