grelos9 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Założyłem opony zimowe Fulda Kristall Montero 3 185/60 R15:D Teraz to mogę pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 wymieniony kompletny rozrząd wraz z pompą oraz nieszczęsne kzfr,pasek wielorowkowy,olej w silniku plus wszystkie filtry,olej w skrzyni biegów,tarcze hamulcowe przód+klocki,tarcze ham.tył-kompletne z łożyskami i pierścieniem abs+klocki,świece,płyn ham,poducha pod skrzynią i tuleja wachacza :-x Nie wspomnę o spartaczonym rozrządzie przez mechanika,wkurzyłem się i zaprowadziłem do serwisu gdzie wstawili mi nowy rozrząd-wziąłem f-rę i niech oddaje gnida chodziaż połowę tego co wziął serwis :-x Dobra wycieczka do ciepłych krajów poszła się gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dzisiaj, doszła do mnie paczuszka z CB, zamontowałem i zestroiłem antenę. Jutro będą poprawki w montażu (ciemno już było i jak na razie tylko kabel od anteny jest dobrze zamontowany, a radio sobie lata w miejscu po popielniczce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 zalałem do pełna GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Geometria zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 zgłosiłem szkodę z AC bo jakaś zyczliwa menda bawiła się śróbokrętem na klapie bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wymienilem 6 zarowek z przodu. Wszystkie na Philips Blue Vision. 2x H7, 2x H1 i 2x 5W5. Teraz wszystko sie ladnie swieci w jednym odcieniu a owietlenie drogi i bialych pasow na jezdniach jest super. Powiedzialbym, ze jeden krok nizej niz xenony, bo autem z xenonami tez mam okazje jezdzic czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a ja dziś classica na spacerek zabrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak78 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam!! Skoro zima za pasem i wyjazd na groby lada dzień w rejony kotliny kłodzkiej to wymieniłem już letnie na zimowe, do tego wyczyściłem środek w autku teraz tylko wymyć na błysk i podziw przechodniów gwarantowany :())) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ustaliłem nowy rekord spalania w coupecie : 9,3l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Poprawiłem partacko zrobioną instalację elektryczną od LPG. Po 1,5 roku od montażu dalej wychodzą niespodzianki, nie ma to jak paprak :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Pojechałem w odwiedziny do babci a gdy otworzyłem maske to na pokrywie zaworów leżały sobie 2 kotki bo im ciepło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Założyłem LED-y na podświetlenie tablicy, podsufitkę, wymieniłem żarówki kierunków tylnych na pomarańczowe (bo były już białe - lakier popękał), sprawdziłem czy nowe felgi są proste, wymieniłem gumki stabilizatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wymieniłem olej, umyłem i zatankowałem do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Zatankowałem do pełna i nalałem płynu do spryskiwaczy, już zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi