robpab Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przejechałem ścieżkę diagnostyczną. Trzeba będzie wymienić gumy stabilizatora i uszczelkę miski olejowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Założone letnie gumy na alumkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Szyby wyczyszczone Pronto poszło w ruch w kabinie. Odkurzacz obudził sąsiadów ORAZ TERMOSTAT Nowiuteńki. Aż chce się gdzieś pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Wyłączyłem funkcję automatycznego włączania świateł . ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriupsm Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Zakupiłem świece NGK V-line 16 BCP5ES oraz kable NGK RC-RN 1203. Teraz czekają do soboty na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No po 5-ciu miesiącach pierwsza jazda próbna po przekładce skrzyni automat na manual. Ale teraz ma speed. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wysprzątane pod fotelikiem dla dziecka, - tapicerka od fotelika wyprana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wczoraj coupeta umyta, wymieniony filtr powietrza :roll: W starym posadzę warzywka, taki syf :P A dziś zdążyłem jeszcze przegonić po trasie z Płocka do stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dzisiaj umorusałem w syfie drogowym w padającym deszczu to co łanie umyłem i zawoskowałem wczoraj. Jestem dzisiaj :evil: Myślałem, że choć ze dwa dni będzie błyszcząca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 zakupiłam ramki do tablic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nakładki na pedały i pod stópka zamontowane, megi wymyta i odkurzona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 posprzątałem i oddałem autko do przyciemnienia szybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Skończyły mi się oszczędności i zalałem do pełna za 5,02zł/l - doznałem szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Zrobiłem regulację gazu i tym samym zakończyłem przygotowania do sezonu wiosenno-letniego pod względem mechanicznym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wymieniłem olej, filtr i uszczelke pod korkiem spustowym. Do korka dospawałem łebek śruby 17, żeby go "normalnie" odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi