Maniak Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Szczeniak dostał nowy płyn hamulcowy i olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zrobiłem mu przegląd Jak powiedział diagnosta - "nie miał Pan się czego obawiać, auto jest w stanie idealnym" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wizyta w wulkanizacji.. jakiś wkręt jak to mówił pracownik do nadkoli się wbił w oponę, już zaklejone i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wymienione gumy na letnie, wymieniony czujnik temp. zewnętrznej, naprawiony kabel "+" od trzeciego stopu (przerwał się w łączniku gumowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbanys Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wymieniłem zegary na takie z komputrem dodatkowo manetka do sterowania, Wymiana kierownicy na obszytą skórą. Wymiana zimówek na letnie aluski. No i zakup 2 nowych oponek Nokian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 zmieniłem koła na letnie... szkoda, że tylko 3 :-/ ... bo urwałem 3 śruby (kiedy na zimowe przekładali mi w warsztacie, majstry widać za mocno pneumatykiem wkręcili, na sucho bez żadnego smarowania :-x ), dwie w prawym i jedna w lewym... dlatego ostatniego koła nie przełożyłem w obawie przed urwaniem. Jutro jadę do ojca na wiercenie, i gwintowanie oraz kupić gdzieś dodatkowe śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wymieniłem łożysko w prawym przednim kole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja zaś dzisiaj zająłem się porządnym sprzątaniem wnętrza. Ponadto założyłem nowe nakładki na pedały a na wieczór pójdą nowe dywaniki welurowe Będę miał fotki to wrzucę w temat z moją Megi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Megula umyta, zamontowana fabryczna ramka na skrzynie biegów. Zatankowana do pełna. P.S środek auta całkiem fabryczny Dawno tak nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Podłączyłem CB pod akumulator, wymieniłem śrubę zacisku lewego przedniego na taką z nakrętką, bo poprzedni właściciel objechał cały gwint w zwrotnicy, podmalowałem lewe tylne drzwi sprayem antykorozyjnym przy uszczelce od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Właściwie nie dziś a przez cały weekend: - Wymieniłem skrzynię biegów (w starej łożyska wydawały nieprzyjemne dźwięki i ciekł zabierak) - Zregenerowałem przegub prawy wewnętrzny (z konieczności bo po poskładaniu w sobotę wieczorem okazało się że padł, całe szczęście udało się przełożyć klika części z Clio i Renata w niedzielę wieczorem już mknęła do Krakowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Założone letnie kółka i zalane pb pod korek (po 5.09 :-x ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 założone letnie kółka na alu + pomalowanie alu + myjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kupiłem płaskie wycieraczki MotGum i żarówę H7. Niech deszcz przestanie padać bo jestem ciekaw jak działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Korzystając z darmowej wody z nieba, umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi