ZygaM Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nowa półka uprana, założona. Zamontowałem również prowizoryczne wieszaki do roletki bo nie było. Po jakieś lepciejsze wieszaki, np. od przeciwsłonecznych, wybiorę się na jakiś szrot. Wymieniłem uchwyt wykładziny w bagażniku (był urwany), na własnej konstrukcji ze sznurówki od butów (nowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Umyta i zatankowana. Klima odgrzybiona i układ nabity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wymiana rozrusznika , stary szwankował. Jeszcze tylko ten wyciek z pod wybieraka biegów, ale to już poważniejsza sprawa albo wyciągniecie skrzyni, albo... co z tym dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wymiana świec i wycieraczek.Jutro olej i płyn chłodzący oraz wieszaki tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 wymiana tylnych tarcz hamulcowych, wymiana oleju + filtr, wymiana filtra powietrza, wymiana filtra paliwa, wymiana filtra kabinowego, odgrzybienie klimy, nabicie klimy, montaż osłony pod silnikiem, wyczyszczenie kokpitu, wyczyszczenie siedzeń, umycie szyb, odkurzenie wnętrza i zakup nowych dywaników. Słowem - Święta dla Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCeZu Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Nowe światła typu Dayline black, umyte szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Umyta,nawoskowana,odkurzona i wymieniony filterek kabinowy. Stary przejechał 20 tyś km-lekka przesada z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Umyta i odkurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Umyta, przejechane 140km, jutro następne 140 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Wyprowadzona na pacerek świąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 LPG do pełna i wypad do Ostrawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a ja machnąłem dziś traskę 600 km... nijak średnie spalanie nie chce wzrosnąć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja dzisiaj pogoniłem sceniola drugiego po nowo oddanym i mało używanym odcinku A1 od Świerklan do Knurowa. W drodze powrotnej, na tempomacie ustawionym na 198 km/h silnik rozpędził auto do 190 km/h. Później oscylowało w okolicach 185- 190 km/h. Auto nieobciążone, na pokładzie 2 osoby. Na spalanie kompa nie przełączyłem, ważniejsze było ile wycisnę z tego 1,5 litrowego dieselka. Super zabawa, prawie puste 3 pasy ruchu i gooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Naprawiona wypadająca pokrywa bezpieczników (ostatnio wypadała nawet na małych wybojach na drodze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaldo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wymiana żarówki H7 od strony kierowcy - 5 minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi