HDB Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mój Szczeniak dziś myjnia z woskowaniem, zalanie do pełna (wypłata była), odkurzenie w środku. Jutro dostanie nowy aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Naprawiony przycisk zamka bagażnika (wypadł z zamka). "Manual" z forum się przydał - pozdrowienia dla autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Oj wiele dzisiaj zrobiłem :) - odkręciłem korek i spuściłem stary olej - odkręciłem obudowę i wydłubałem stary filtr oleju - wymieniłem podkładkę pod korkiem do oleju na nową i dokręciłem na swoje miejsce - nowy filterek trafił w miejsce starego i przykręcony - nowiutki oleum wlany (7l.) - wydłubałem schowek i filtr pp - odgrzybiłem klimę - zamontowałem nowy filtr pp i schowek na swoje miejsce - podłączyłem aparaturę do spuszczania/nabijania klimy i wykonano cały proces. - zdemontowałem zderzak - podłączyłem światełka "dzienne" o dziwo działają :) - zamontowałem ponownie zderzak na swoje miejsce ;) - na koniec dowiozłem własne 4 litery do domciu i dałem wreszcie autku odpocząć :) To chyba wszystko Ale się rozpisałem :) No ale cóż, taki temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Zalany za 260zł do pełna jak co tydzień :) i umyłem na samoobsługowej. Po paru myciach doszedłem to wprawy na 3 zł :) Najpierw za 1zł piana, po użyciu własnej szczotki za 2zł płukanie (daje radę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Zamówiłem kierunki "cleary", zabieram się za mycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dziś akcja antykorozyjna lewe i prawe przednie nadkole dostały dokładnie oczyszczone i pomalowanie najpierw podkładem antykorozyjnym a potem czarną farbą antykorozyjną podobna sprawa miała się na klapie bagażnika i przy okazji poprawiłem uziemienie na lewej tylnej lampie. Wygłuszyłem lewe tylne nadkole. LPG do pełna jutro mała trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Wyczyszczona i wysmarowana zapadka tylnej klapy. W piątek wyczyściłem blokadę przedniej klapy i zamek. Warto po zimie zajrzeć do tych 2 rzeczy, bo nagle może być zdziwienie :) Miałem skoczyć do myjni, ale przy tej pogodzie szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Odkurzyłem ,umyłem i nawoskowałem auto ,zrobiłem kompletny serwis klimatyzacji ,okazało się,że czynnika już prawie nie było :) ,klima odgrzybiona ,trochę kasy poszło ,ale warto było .Autko dostało nowy zapaszek ambi-pura ,i środek do nabłyszczania plastików ,także na dzień dzisiejszy koniec inwestycji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Założona nowiuteńkie lustereczko kierowcy i sprzedający z allegro niech spadają (używka w sumie 60, nówka w sklepie 90 :)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banQier Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dzisiaj przyszedł czas na filtr powietrza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Zakupione dzienne Hella. Miały być ledowe, ale finalnie są żarówkowe i zostaje tylko problem upchnięcia tych krówek w zderzaku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wymiana LED w postoju bo z niewyjaśnionych przyczyn przestała świecić. Przegląd instalacji gazowej z wymianą filtra. Drobne poprawki w instalacji elektrycznej od gazu i przygotowanie na pociągnięcie sygnału na LPG na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Odebrana od lakiernika, wypolerowana, nałożony cleaner i wosk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wymieniony filtr kabinowy. Oto fota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wyregulowane tylnie zawieszenie , wymyty, wysprzątany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi