Arczi92 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Zalana za 100zł i wymieniony filtr kabinowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Zrobiony przegląd, oczywiście z wynikiem pozytywnym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Szceniak zagazowany:) Stag 300 Reduktor: Tomasetto Alaska Listwa Wtryskowa: OMVL Cena: 2100 w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Renia otrzymała dziś nowy olej i filterek oleju. Zaryzykowałem i wlałem ELF EXCELLIUM NF 5W40. Swoją drogą, na alledrogo olej ten za 5l kosztował mnie z przesyłką 98 zł. W sklepie, na półce ten sam olej za 4l liczyli sobie 142 zł. Szok. Edytowane 12 Maja 2011 przez Kreciq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Odświeżyłem klimę w obu autkach. Koszt ok 15zł + 15min roboty na każde autko. Od razu inaczej się oddycha w samochodzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Klimatyzacja nabita i odgrzybiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Kupiłem nowy tłumik środkowy i końcowy wraz z elementami montażowymi ( po rabatach u znajomego w sklepie ) za kwotę 294zł. bez rabatów kolo 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wymieniony siłownik szybki kierowcy, robota na spokojne 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Porządnie umyte nadwozie, wypucowane szyby z zewnątrz i w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wymienione wycieraczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 wymieniłem linki sprzęgła i gazu płyn hamulcowy zakupiłem poduszki silnika[wymiana we wtorek] kupiłem silniczek obiegu cyrkulacji-ten od nieszczęsnej klapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-Rey Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Pomalowałem w końcu zaciski i bębny bo wyglądały tragicznie zza moich nowych felg. Wczoraj postawiłem auto na klockach, pomalowałem pierwszą warstwę. Dzisiaj rano drugą i poskładałem auto do kupy o 17. Kolor? Grafit. Efekt? OGIEŃ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Umyty nawoskowany i zatankowany. Dwie pierwsze czynności bardzo przyjemne ta ostatnia już nie bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Umyty, wysprzątany w środku, wymienione wycieraczki na aerodynamiczne, zatankowany pod korek i naprawiony przedni szyberdach po roku czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Kupione przednie amorki, łożyska, osłony oraz umówiłem się na wymianę tych elementów. Portfel lżejszy o 570zł za części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi