gojgien Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Właśnie zakupiłem w GRÓJCU poprzez Allegrowo, oryginalne wyciszenie pod maskę, do mojego Sceniola drugiego, za oszałamiająca kwotę 35zł. :) Z przesyłka pobraniową 53. Jeszcze tylko 8 kołeczków i będzie dodatkowa izolacja termiczna na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Umyłem autko, ale co z tego jak 5 minut później zaczęło padać... normalnie załamać się można;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MjakMarek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dziś moja pierwsza wymiana oleju i filtrów. Zalałem Elf Evo SXR 5W30. Po całej operacji odkurzanie w środku ... miałem chęć na myjnie ale patrząc w niebo podejrzewam, że bieganie z lancą od Karchera, wokół samochodu byłby to "taniec godowy wywołujący deszcz" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zakupiłem elektrykę tylnych szyb. Przez zimę opracuję sterowania, a na wiosnę montaż (mam nadzieję) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Sceniol starszy wrócił do eksploatacji, po naprawach blacharskich i miejscowym malowaniu, konserwacji, wymianie szyby przedniej, płynu chłodniczego po wymianie na nowy, prowizorycznie osadzonego króćca w układzie chłodzenia , ojeju i filtra. Otrzymał także nowe czujniki parkowania. Nadal pozostaje w moim posiadaniu ale użytkował będzie kto inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Odwiedziłem serwis Renault w celu zdiagnozowaniu błędów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Sprzedałem Clio, a Megane zatankowałem i kupiłem nowy akuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Kupiłem nowy grzany wkład lusterka kierowcy i zamontowałem go, podczas jazdy w deszczu sprawdziłem na zakręcie działanie ESP no i działa :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Zmówiona nówka sztuka Meganka 3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wymieniłem akumulator :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zakupiłem sceniolom drugie, identyczne jak poprzednie radyjko CB. Psu na budę było korzystanie z jednego radia na dwa auta, tym bardziej, że już jestem od CB uzależniony. Nówka sztuka, nieśmigana. :) Oczywiście już zostało zamontowane i gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Naprawiona tylna belka :) Wymienione ramie tylnej wycieraczki na metalowe, bo plastikowe z aledrogo miały słaby docisk i nie zbierały całości, wymieniony zwijacz klaksonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Sceniol starszy otrzymał pólpokrowiec na okres jesienno-zimowy. Mam nadzieję, że pozwoli to uniknąć codziennego porannego skrobania szyb. Rozmiar XXL, trochę za duży, XL by wystarczył ale za to więcej okrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 No ładny kapturek :) Wykasowane błędy z komputera i kontrola zawieszenia (na szczęście belka jeszcze nie do robienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Moja Renia dostała nowe kapcie na zimę SAVA eskimo s3+ Zobaczymy jak się będzie jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi