MjakMarek Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dziś do wszystkich otworów jakie tylko znalazłem w karoserii zaaplikowałem środek do ochrony przed korozją profili zamkniętych. W tygodniu zabiorę się za konserwację podłogi i nadkola. Szukałem jeszcze rozwiązania do mojej zagadki z systemem wspomagającym parkowanie. Nie mogę znaleźć czujników :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Kupiłem nowe klocki hamulcowe i gumy stabilizatora, za tydzień wymiana razem z oponami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Wymyty i odkurzony w środku. Nawoskowany a szyba przednia dostała niewidzialną wycieraczkę. Wymienione koła na zimówki(trochę brzydko wygląda)stalówki a letnie alumki wypucowane i odwieszone na haki czekają na wiosnę. Sprawdzone płyny eksploatacyjne i uzupełnione zimowe wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Uszczelniony kolektor i przepustnica, wymieniony olej w skrzyni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Renia dokładnie umyta i odkurzona w środku, wypucowana tapicerka, zimowy płyn do spryskiwaczy uzupełniony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Zdiagnozowane szarpanie podczas hamowania (krzywa felga lub źle wyważone koła/a). Podładowany prostownikiem aku i dolany płyn do szybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Podniesiona prawa lampa, bo świeciła za nisko, wystarczyła ściana i ciemność za oknem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Kompletne pucowanie :D odkurzanie,mycie wewnętrzne i zewnętrzne i na koniec polerowanie ;) Rąk to już nie czuje ;) Edytowane 5 Listopada 2011 przez kanar666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 wymieniony pasek rozrządu z rolkami, napinaczami, itp + pompa wody + pasek akcesoriów z całym cholerstwem :D niespodziewanie wyszło że alternator padł i trzeba kupić nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nowy akumulator ( poprzedni zrobił bum, po 13 latach użytkowania) i nowe opony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Umyłem i zatankowałem do pełna. :D ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kupiłem nowe żaróweczki H7 Osram N.B. PLUS :D wieczorem w garażu będe wymieniał mam nadzieje ze pojdzie mi to nawet nawet ;) bo obecnie jedna jest inna druga inna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Kupiłem i założyłem opony zimowe Fulda 175/70 R14 (rozmiar do kombi 1.4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wymiana tulei zawieszenia, naprawa zbiornika paliwa i coś tam jeszcze z wydechem :D ps. w końcu prawidłowo ustawiłem siedzenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Wymieniłem wewnętrzną lewa klamkę - nie wiem dlaczego, ale stara po prostu sie połamała przy śrubie mocującej - strasznie kruchy ten plastik;] No i zatankowałem do pełna, co rzadko się zdarza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi