fred Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Wymieniony olej, wentylacja wreszcie działa jak należy (nowy wentylator), a dzisiaj wymieniłem jeszcze filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Odkurzyłem po wymianie filtra kabinowego. Strasznie dużo syfu tam się znalazło (liście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 pod nie obecność Megi98, wymieniłem w jej jodle filtr powietrza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Wymieniłem standardowe żarówki W5W na diodowe :D tylko że w drzwiach nie zdały egzaminu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Mimo zimna i mrozu megi została umyta, napastowana( nie sexualnie), wywoskowana, coś jej dokupiłem w prezencie - pochwale się jak uda się efekt końcowy i akumulatorek profilaktycznie się ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ja podobnie jak kanar666 wymieniam żarówki w5w na ledowe, te z linku poniżej: http://allegro.pl/zarowki-zarowka-dioda-led-w5w-t10-4-led-24h-i1916043996.html barwa biała zimna, trochę gorzej świecą niż standardowe żarówki ale znaczące ograniczenie zużycia energii. Kupiłem jeszcze te: http://allegro.pl/wyprzedaz-zarowka-dioda-high-power-1w-w5w-t10-r10-i1917834705.html ale dużo różnicy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Parę dni temu nabiłem klimę po wymianie wentylatora nawiewu. Dziś uzupełniony płyn do szybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 trochę gorzej świecą niż standardowe żarówki Najgorzej w drzwiach bo są pod innym kątem,nie zaglądałem wcześniej jak to wygląda tak bym kupił boczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Sceniol starszy otrzymał dziś nowe tuleje i sworznie (śruby) na przedni lewy wahacz, (jedna tuleja na szrpakach wykazywała lekki luz i było zalecenie z SKP by wymienić) oraz nową lewą tylną piastę. Kilka dni temu łożysko zaczęło buczeć. Co ciekawe to ta którą 4,5 roku temu wymieniałem. Wówczas kosztowała 280zł obecnie mój mechanik znalazł za 162zł. Zamiennik na japońskich łożyskach. Koszt całości z robocizną 260zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 GT zatankowane do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centurion Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Szczeniak dostał nowe czarne anielskie oczka :P Teraz muszę wykombinować jakieś lampki do jazdy dziennej :) diody led na taśmie pod lampy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zamówiłem Tungsram-y Megalight +90%...ciekawe jak się poprawi jakość oświetlenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zalane LPG do pełna i prawie pogryzłem się z cierpiarzem co na bezczelnego chciał się wepchnąć przede mnie. Poza tym opierniczyłem jakiegoś dziadka co wyskoczył (prawie) na ulicę i zaczął machać laską. O co mu chodziło chyba nikt nie wiem, ale na hasło "Czy mam wezwać policję." uspokoił się, na całe szczęście bo by go ktoś puknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 wymienione wycieraczki, na razie na takie co by zimę przetrwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Naprawiony przewód od trzeciego stopu i jednocześnie urwany jeden z zatrzasków mocujących tylny spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi