benek25 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 umyta na błysk, zatankowana gaziwem na full choć problemy z obrotami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Zatankowany pod korek za 330 PLN czyli 55 litrów bp ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 podłączyłem UCH po całym dniu bez niego pilot nie rozkodował się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Umyta z soli pod ciśnieniem, nabłyszczona ciepłym woskiem , wytarta do sucha no i zatankowana za 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 zatankowany do pełna LPG i w końcu wymieniona tylna wycieraczka na bez przegubową, teraz aż miło patrzeć w wsteczne lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Umyta,polakierowana listwa tylnego zderzaka i tak przy okazji montaż czujników cofania.( był zdjety zderzak to było łatwiej). Edytowane 26 Lutego 2012 przez pit-men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Odkurzony i umyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 oddałem do elektryka bo już nie ogarniam tej elektroniki megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Gt zatankowane bp ultimate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Lpg do pełna i spacerek 30 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wymieniłem olej w silniku wraz z filtrem (strasznie się zapiekł) oraz filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sFiatowiec Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wymyłem swojego Scenica i nakleiłem 3 subetlne naklejki, które jak dla mnie dodają "smaczku". Oprócz tego do bagażnika doszła mata na podłogę, żeby móc łatwiej utrzymywać czystość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mxerus Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam W dniu dzisiejszym założyłem nowe siłowniki (sprężyny gazowe) do klapy bagażnika oraz "nową" półkę bagażnika - kupiłem bez więc uzupełniłem. Półka jest z roletką a Szczeniak nie ma mocowania ale już znalazłem rozwiązanie - rozstaw jest identyczny z zaślepkami na podsufitce więc teraz zostaje dorobić haczyki i zamontować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macoos Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Dzisiaj wymiana oleju, kabli zapłonowych - no i kupno alufelg (z myślą o letnich oponach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananek1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dziś Scenic był u laryngologa na uzupełnieniu czynnika chłodzącego. Po sprawdzeniu szczelności i nabiciu klimy okazało się, że ciśnienie w układzie waha się (faluje). Czynnik odessano i odesłano mnie do specjalisty. Koszt operacji 20zł. W nagrodę za to, że szczeniaczek był grzeczny wykąpałem go, żeby ładnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi