trybik Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 A ja wymieniłem żarówki na LEDy wewnątrz mojej Megi - tutaj link - http://megane.com.pl/topic/37076-mod-oswietlenia-kabiny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 umyty, nawoskowany, odkurzony i wyplakowany w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Cóż, dziś wjechałem na kanał i naprawiłem lewy halogen któy przestał świecić półtora miesiąca temu. Już myślałem, ze trzeba rozkręcać pół auta bo kabel jest króciutki, ale pociagnąłem tu i tam i jakoś poszło. Wyjąłem. Okazało się, że prawdopodobnie poluzowała się tylko wtyczka. Zobaczymy czy będzie OK. Edytowane 7 Marca 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 zapłacone OC i przegoniona Renia trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Odkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zatankowałem paliwo dla mułowatego megane. I kupiłem żarówki do przyciski tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 I kupiłem żarówki do przyciski tylne. Jajka opadają Korzystając z okazji ustawienia się w słonecznym miejscu wypucowałem wszystkie szybki. Taka namiastka myjni, bo we wszystkich (działających) w okolicy kilometrowe kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Czemu jajka opadają? Żarówki do przyciski od szyb elektrycznych tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Przycisków... tylnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wymieniony olej + filtr oleju i - 200 zł z portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dzisiaj wymieniłem tarcze hanulcowe z klockami trochę zabawy było, ale się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Zatankowany do pełna Promocja na stacjach Shell <_< Przy zakupie 20 litrów paliwa Coca Cola 0,5l GRATIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryQ Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 poszło prawie 150 zł na paliwo, tzn gaz do pełna za 105 zł i parę litrów benzynki, spalanie wyszło na poziomie 10l gazu i 0,8l Pb na 100 km po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Wymieniłem żarówki w przyciski od szyb tylnych x2, naprawiłem zderzak przedni po potrąceniu kota, sprawdziłem alternator podczas pracy silnika i wysokich obrotach i jest ok. Pozostało sprawdzić czujniki po kolei, tylko pytanie jak zdjąć z kolektora czujnik temp powietrza? A i podczas jazdy zapaliła kontrolka STOP,ikonka poduszka powietrzna i napis ,,Sprawdź Airbag,,. Edytowane 11 Marca 2012 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 zatankowany do pełna LPG + 10L Pb, wysprzątany, odkurzony, szybki wewnątrz umyte plus myjnia z myciem podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi