fred Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Najpierw plak w środku, a potem tankowanie (30l po 5,71 :lol: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 GT zatankowane po korek diesel ultimate :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 przegoniłem renie na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wymieniłem koła na letnie z nowymi trampkami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wymieniony rozrząd i pasek PK(450PLN), wymieniony filtr oleju i olej(130PLN), wymieniłem też opony w tym dwa nowe nokiany(350 PLN), wymiana wycieraczki szyby przedniej (17 PLN), wymiana poduszki silnika(100 PLN). Ładna suma się zrobiła(1047 PLN). Tyle dobrego, że to wszystko zrobiłem sam to chociaż robota mnie nie kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenic_dci Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 zaślepienie egr, czyszczenie intercolera,wymiana filtra kabiny i powietrza, miała być jeszcze wymiana oleju ale klamkął nie dało sie odkręcić korka od miski więc musze sie lepiej przygotować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 klamkął nie dało sie odkręcić korka Jak samą klamką nie, to chwyć tuż pod korkiem jakimś kluczem, najlepiej francuzem i pójdzie :lol: Sprawdzone :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nareszcie naprawiłem siłownik w bagażniku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Założyłem koła z nowiutkimi letnimi oponami :lol: Wysłane z mojego GT-P7500 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Sceniol drugi wymyty, odkurzony, po zimie, a przed kursem na Krzepice, nadal jeszcze na zimówkach i tak do kwietnia pozostanie. Jutro jeszcze sprawdzić jak po myciu wygląda i ewentualnie polerka. Dziś kończyłem już po zmroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 wczoraj założyliśmy letnie kapcie na Megane i pzy okazji wymienionie klocki hamulcowe. Auto znowu hamuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sFiatowiec Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jako, że już wiosna przyszła i ciepło na dworze, więc założyłem dziś do Scenica letni komplet kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Umyłem i zamieniłem dywaniki z gumowych na welurowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Megi umyta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Megi umyta przed jutrzejszym zlotem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi