fredi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Wyczyściłem górne lusterko Kupiłem ojcu jakiś specyfik do szyb. Niby ma chronić przd zaparowaniem. Przetestuję czy działa na kilku autach. Podobno jedna szyba musi być wolna od tego magicznego płynu. W reno to chyba wystarczy boczne a przednia to jeszcze przemyśle. :) Ktoś stosował taki wynalazek? Kupiłem coś z K2. Oczywiście wentylacja działa dobrze ale taki bajer warto sprawdzić. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wymieniłem opony na TOYO t1-r w alufelgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zatankowany do pełna V-Power Shell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dziś wykręciłem kolektor ssący, i wylałem z niego chyba 1 litr oleju i benzyny(?). Wyczyściłem otwory ssące. Przyczyna wycieku oleju to chyba z osadnika oleju wycieka z otworu na środku gdzie idzie do kolektora ssący. I nie wiem jaki to nr katalogowy tej uszczelki bo jest twardy. A jutro dokręcę głowice i osadnik oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Megi dostała nowe 4 oponki na lato a szykuje się powoli wymiana oleju, a i jeszcze dziś była na myjni, wypucowana jak trza , w końcu weekend, a i jeszcze dziś sprawdziłem jakie ma odejście ze świateł, ( w sumie sprawdzałem też po zakupie ale teraz chciałem zobaczyć czy dalej taka mocna ) obrotomierz kręcił do 6.5 tys obrotów ale to nie było jeszcze odcięcie. Jakiś burak siadł mi na zderzaku więc musiałem troszkę odskoczyć :) , i wczoraj zatankowałem gazu na full :) 31 litrów weszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dziś przyszła paczka z centralnym jutro montuję i megi miała wyprawę do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał80 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja dziś wreszcie przeszedłem na czas letni, bo zimówki krzyczały na mnie na każdym zakręcie "zmień mnie, zmień mnie!" Auto może niezbyt fotogeniczne, ale na mycie nie starczyło już czasu (byłoby za dużo szczęścia na raz!) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 pięknie wygląda, u mnie megi spłukana z syfu za tydzień generalne szorowanie i woskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W końcu wymienione opony na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 założony sterownik centralnego zamka, wyczyszczone wycieraczki pod nogami pasażerów i kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja wczoraj umyłem i zatankowałem 17 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Megi 2 ma naprawiony czujnik ciśnienia klimatyzacji (utleniony kabel powodował włączanie się i wyłączanie klimy teraz jest ok). Zatankowana za 120zł i zamówione 2 opony. Megi 1 dostała dwie nowe opony, Megi 2 dostała nowe oprawki żarówek. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1507 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dziś wymieniłem 4 amortyzatory w rx, walka była z tuleją tylnego amortyzatora.Skączyło się bujanie i wibracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluman Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Pomalowałem zaciski i piasty w mojej Megance. Świetnie się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 kupiłem nawigację do Meganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi