pasek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja wczoraj umyłem megi i wypucowałem od środka i z wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sasiąd miał to samo z paliwem, paragonu też nie zabrał i naprawa ze swojej kieszeni, Ja zawsze plik paragonów mam w schowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Oba auta umyte, wywoskowane, wyczyszczone w środku i odplakowane Megan 1 dostał nowe spinki do tapicerki w tylich drzwiach, chwilowo odłączony gaz czekając za częściami do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Założyłem pokrowce. Trochę się namordowałem w pełnym słońcu ale efekt końcowy mnie zadawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Z powodu wycieku paliwa (po kropelce) w czasie dodawania gazu w sceniolu starszym, zostały wymienione membrany i oringi na regulatorze dawki paliwa, sterowanym doładowaniem- BOOSTER Czas około 2 godzinki z próbami na A1 i 250 zł mniej w portfelu. Operacja przeprowadzona w: Diesel serwis- Bogucki Bełk K.Miarki 26 607588433 32 4316209 http://www.dsbogucki.com/index.html Teraz jeszcze trzeba zafundować mycie silnika i okolic. I także dziś nadeszła paczka zawierąjąca zakupiony komplet klaksonów z zawieszeniem i wtyczką z LAGUNY, dla sceniola drugiego. Jutro prawdopodobnie montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kupiłem nowe oryginalne alufelgi Steppe 17` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wczoraj pojechałem do ASO Renault z problemem z klimatyzacja która nie chłodziła, i okazało że był prawie pusty, wiec napełniono do pełna czyli do 570 g i zapłaciłem 200 zl. Tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 wczoraj - wymieniono rozrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Podmieniłem oryginalny pojedynczy klakson sceniola drugiego na dwutonowe z LAGUNY II http://megane.com.pl/topic/27614-gojgien-15-dci-106km-78kw-2007r-ph-ii/ datowane 01.05.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornelnkn Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wczoraj miałem bardzo pracowity dzień: - Wymieniłem rozrząd, sworzeń (prawy), łączniki stabilizatorów + gumy, klocki, olej w silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Poprzątałem odkurzaczem wnętrze, bagażnika i pod maska , czyli razem około 3 kg kurzu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wczoraj umyłem Megi, ale dziś juz jest brudna bo pada dziś wymieniłem filtr kabinowy oraz filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Meganka sprzedana nowemu właścicielowi, niech mu służy jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak zwykle zatankowane za 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 wymieniony olej, filtr oleju, powietrza, kabinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi