gojgien Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Trochę porozbierałem, przemierzyłem, przemyślałem, i wykombinowałem do sceniola drugiego: http://megane.com.pl/topic/2589-mii-automatycznie-skladane-lusterka/page__view__findpost__p__299951 Przy takim podłączeni będzie też do innych aut ze składanymi lusterkami pasowało. Koszt niski, a działanie raczej pewne. Reszta jak układ zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 A ja w końcu uzbierałem kaskę na nowe oponki i alufelgi :) Megi na prawdę fajnie się prezentuje muszę w końcu zaprezentować wam autko jak będę miał chwilę czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dziś rozbebeszyłem lewe drzwi w sceniolu drugim i wszystko co w środku, przy lewym słupku ograniczało dostęp do przelotu z karoserii do drzwi. Trochę kabelkologii jako prace przygotowawcze do przeróbki składanych lusterek na składane automatycznie. Przy okazji przesmarowałem napęd, prowadnice i linki podnośnika szyby w tych drzwiach, tak jak w prawych to wcześniej zrobiłem. Jutro dalszy ciąg łączeń przy przełączniku lusterek, jeśli pogoda pozwoli, garaż za ciasny na takie zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Rozrząd,wszystkie filtry,poduszki silnika,olej,tulejki dźwigni zmiany biegów i to chyba wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liszaj114 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) cięcie to ładna sumka wyszła ;) Przypomnij sobie regulaminem ustalone zasady cytowania. ;) Edytowane 1 Czerwca 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Odebrana po regeneracji tylnej belki i wymiana prawego tylnego łozyska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Umyłem brudaska ;) odkurzyłem, skorygowałem ciśnienie w oponach, dolałem płynu do spryskiwaczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zatankowałem do pełna noPb95, ponad 220 zł boli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zalane za równe 199,99 ;) Gdzie te czasy, że za tyle zalało by się pełen bak, a nie tylko ~35l ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wymieniłem klocki hamulcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zamontowane dzienne, wymienione żarówki przednie (H7 Tungsram Sportlight, H1 Tungsram Sportlight, W5W Philips BlueVision, PY21W Osram Diadem), naprawiona tylna roletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Megan 1 został spuszczony płyn chłodzący i zdemontowany parownik, rozebrana instalacja elektryczna gazu w celu drobnych przeróbek o raz zamówione graty do naprawy tego całego burdelu. Megan 2 czeka na wymianę rozrządu, i na paczkę z osuszaczem i parownikiem klimatyzacji. Przygotowany projekt oświetlenia ledowego, pierwsze przeróbki już zostały wprowadzone, kolejne czekają i na mały przypływ gotówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Przeczyszczone odpływy i zdziwienie bo po stronie kierowcy nie mam rurki czarnej odpływu podszybia ;) Sprawdziłem instalacje od pływaka i jest ok Chcąc uruchomić wycieraczki usłyszałem tylko pstryk a wycieraczki nie ruszyły ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wymieniona dolna poduszka silnika, tzw. ósemka. Oczywiście Hutchinson za 120 PLN, robota własna, czyli 0 PLN. Stara poducha wyglądała nieciekawie. Teraz nie odczuwam delikatnego szarpania przy ruszaniu i stuków podczas puszczania sprzęgła po zmianie biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Odkurzyłem wszystkie auta, które miałem pod nosem(sąsiedzi też by pewnie chcieli ale za króŧki przewód ;) ) Wytarłem kurz. Zewnętrznego mycia nie było bo pogoda nie zachęca do kontaktu z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi