aston76 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Poślizgałem się meganką po śniegu. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wymieniłem kółka z letnich na zimowe w sceniolu drugim. Letnie, wymyte z wydłubanymi kamykami z opon, wiszą sobie i czekają przeglądu, oraz corocznego wyważenia przed następnym sezonem letnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czarny bantyta juz stoi na zimówkach ...CCejka jeszcze w garażu na letniaczach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 W obydwóch autach wymiana opon na zimowe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A ja zatankowałem paliwo do full za 5,59 zł. Zastanawia mnie czy dystrybutor przypadkiem mnie nie oszukuje? Bo na kompie pokazało że spalił 49 litrów a wlał 53 litry. Nigdy wcześniej tak nie było, błędy były max 1 litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Odebrałem nowy DR dla sceniola starszego, to przed południem.. Po południu zmieniłem mu także koła na zimowe. Z obydwu wyssałem ze zbiorniczków letni płyn do spryskiwaczy (zakupioną specjalnie w tym celu, w sklepie akwarystycznym pompką) i zalałem zimowym do -22 z nanocząsteczkami. Posprawdzane poziomy pozostałych płynów eksploatacyjnych w obydwu autach, a sceniol drugi jeszcze dodatkowo umyty przed wstawieniem do garażu. Wszystko to przy temperaturze w okolicach zera i padającym drobnym śniegu, teraz czas na grzańca. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) gojgien nie wieszaj tych opon bo tak nie wolno :( :) ja wymieniłem przednie wycieraczki bo stare (mające jakieś 2 miesiące) zaczeły w drodze powrotnej dziwnie skrzypieć, poszedłem do tesco, zakupiłem alca-i bezprzegubowce, wsiadam w auto a wycieraczkom przeszło, ale już kupione więc pod domem zalożone, zobaczymy na jak długo będą, w razie co w bagazniku mam zapasowe :) Edytowane 29 Października 2012 przez pcz_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 ojgien nie wieszaj tych opon bo tak nie wolno Nie znasz się :) Niepierwszy komplet i niepierwsze pół roku tak wiszą jak są nieużywane.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Naprawa łożyska lewego przedniego koła.Założone łożysko FAG. Zatankowano za 200 zł. Trasa CKSM KRK-Przemyśl-CKSM KRK - spalanie 6,2/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) umyta :( dodatkowo wymiana wycieraczek na nowe Edytowane 31 Października 2012 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 wymiana bucików na zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Umyta i odkurzona. Należało jej się. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Odebrany nowy przewód masowy akumulatora co prawda od citroena ale znacznie tańszy... Świerzy olej i filtr... Przymiarki do wymiany przewodu wspomagania z którego leci (znaleźć cały w wersji z czujnikiem i klimą to trzeba mieć niebywałe szczęście tzw. biały kruk)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Umyta i nawoskowana. Miał mieć wymieniony olej silnikowy ale niestety nie dali rady zdjąć osłony bo śruby zardzewiałe więc w Poniedziałek do ASO Renault na wymianę oleju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 W Megi zmienione koła na zimowe :( dodatkowo sprawdzone ładowanie i stan akumulatora, wszystko w normie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi