sebcio76 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 umyta wypolerowana, mimo mżawki i wiatru, wymienione żarówki H7 na nowe, dziś jeszcze dostanie nowszą mapę co by mogła mnie lepiej prowadzić do celu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superos Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Przeprowadzone kable, zamontowany subek i wzmak. W razie problemów z tym tematem, śmiało do mnie pisać - w kombiaczku poszło to znakomicie. Zrobiona wycena na głośniki w drzwiach i w podsufitce z tyłu. - 400zł z przodu herz'e a z tyłu JBL, w rozmiarach oryginalnych i zamiast keenwooda będzie to napędzał pioneer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moja Lagunka dostała wczoraj nowe pióra wycieraczek bezprzegubowe Brico. Poprzednio były takie same i przyzwoicie się przez prawie rok sprawowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czarnula zatankowana do pełna :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 u mnie też zalane do pełna :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zalana pod korek za 320zł, zmieniona przepalona żarówka od podświetlenia wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 wymieniony wydech od katalizatora, stary miał już przawie 13 lat, więc miał prawo przerdzewieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 pojechałem na zakupu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Zalany świezy ELF + filtr oleju i powietrza, zmieniony tłumik środkowy & zatankowane 25l PB i 33l LPG ;) Wczoraj dostał białe boczne kierunki :D Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Dzisiaj wypucowałam moją Megi i co nieco ogarnęłam jej wnętrze. :D Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Natalia92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekE55 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Umyłem. temp -10 *_* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baseon Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) chiptuning 1.5 dci 82 KM na 105 KM i 240 Nm :D Edytowane 19 Stycznia 2013 przez baseon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 82 km na 105 km i 240 nm Toś go rozciągnął z tych 82 km (kilometrów) na 105 km. Strasznie długie teraz musi być :D Nie wiem tylko jak te nm (nano metry) się do tego mają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Megi zatankowana, gaziwem na full :D a benzynki ciut poniżej połowy zbiornika więc też tragedii nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Może nie dziś, tylko wczoraj, Megi otrzymała nowy tłumik środkowy oraz zregenerowałem i zamontowałem swój stary alternator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi