Bananek1 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kupione i założone kołpaki za 19.99zł :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zatankowana Vervą pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Autko otrzymało kompletny rozrząd z pompą wody firmy SKF, dodatkowo wymieniony termostat, filtry, olej i płyn Petrygo. Trochę kosztowało, ale myślę, że na kilka latek spokój jeśli chodzi o rozrząd :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dziś wykonałem obowiązkowy przegląd , diagnosta wymienił 3 żarówki i może renatka śmigać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wymienione łożysko lewy tył (jakiś feler się trafił - reklamacja), wymieniony pasek osprzętu i dwie rolki, Lala zatankowana gazem do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 zrobiony rozrząd.. i wymieniony płyn do chłodnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Megii zatankowana pod korek ON Verva,CB-radio podłączone,antyradar też,umyta,odkurzona,opony dopompowane.Jutro z rana ruszamy na Gdańsk!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Zatankowana pod korek i wymieniono sworznie wahacza! Wiec można dalej katować megane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio668 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Umyta, wyplakowana Hands free po wymiane mikroprzycisków działa idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 wczoraj kielecka KLINIKA zadziałała szybko i profesjonalnie :!: wymienione: - 2x łącznik drążka stabilizatora MOOG RE-LS-2088 - 2x sworzeń wahacza - 2x tylna tuleja wahacza - 2x końcówka drążka kierowniczego poprzecznego TRW JTE1060 - 2x drążek kierowniczy TRW JAR971 teraz mogę napisać "nic nie puka, nic nie stuka" wg EKSPERTA zawieszenie (a przynajmniej część) mogło być jeszcze fabryczne (ok. 300 kkm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dziś w sceniolu RaV-a, naprawiłem pompkę spryskiwacza (według opisu z forum) i pozakładałem zaworki zwrotne, zarówno na przód jak i tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 spłukana z całego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Do swojego sceniola także zabudowałem zaworki zwrotne do spryskiwaczy, a perypetie, wnioski oraz fotki z tym związane zamieściłem w opisie w moim temacie. Ostatni akapit datowany: 2013.03.19 Kto ma zamiar również zabudować, warto by się z tymi doświadczeniami zaznajomił. Dodatkowo wczoraj, dotarły do nabywcy, sprzedane letnie aluski z mojego poprzedniego sceniola starszego, którego pozbyłem się w grudniu ubiegłego roku. Nabywca jest użytkownikiem forum, więc mam nadzieję, że jeszcze je przynajmniej na fotkach Jego sceniola będę oglądał.. oby jeszcze wiele tysięcy kilometrów się toczyły. Zostały mi jeszcze na zbyciu nakładki na progi i hokejka z Laguny I jeszcze kilka detali, jak szkła lusterek, nowy sworzeń wahacza, zbiorniczek płynu spryskiwaczy, kierownica plastik do obszycia, zwijacz z taśmą z pod kierownicy...... Ktoś chętny?? Edytowane 20 Marca 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Megan 2 otrzymał nowe radio Pioneer MVH-150UI, jeszcze tylko głośniczki na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zaprowadzona do ASO na akcję serwisową związaną z daszkiem tylnej klapy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi